Pošlji povpraševanje

Lakiranje nohtov - vabljeni na manikiro v Ljubljano


lakiranje nohtov ljubljanaLakiranje nohtov je opravilo, ki prispeva k boljšemu počutju in večji samozavesti vsake ženske. Urejene roke so del osebnega videza in nam lahko ogromno povedo o določeni osebi. Ne glede na to, ali so nohti kratki ali dolgi, vedno morajo biti urejeni. Ker pa je lahko njihovo urejanje precej zahtevno, nam vzame ogromno časa in nas včasih celo spravi ob pamet, vas vabimo na manikiro v Ljubljani, natančneje v salone Lassana. Za vaše nohte poskrbimo tudi z dolgoobstojnim lakiranjem s tako imenovanimi gel laki, ki postajajo vse bolj priljubljen način lakiranja nohtov. Gre za kratek postopek in fantastičen rezultat, ki bo navdušil popolnoma vsako žensko. Nudimo vam tudi podaljševanje nohtov z akrilom. Vabimo vas k ogledu naše ponudbe, v kateri boste zagotovo našli nekaj zase!

NUDIMO TUDI PEDIKURO! VEČ TUKAJ!


Manikira v Ljubljani


Manikira v Ljubljani vam je sedaj na voljo tudi v salonih Lassana, ki se nahajajo na številnih lokacijah - poiščite vam najbližjo! Nudimo vam lakiranje nohtov, negovalno manikiro, obnovitveno manikiro, SPA manikiro, dolgoobstojno lakiranje nohtov, poslikavo in lepljenje okrasnih kamenčkov, geliranje in podaljševanje nohtov in številne druge storitve. Več o posameznih izrazih si lahko preberete na spletni strani ali pa nas preprosto kontaktirate s pomočjo kontaktnih podatkov. Z veseljem bomo odgovorili na vsako izmed vaših vprašanj. Če iščete manikuro v Ljubljani, so saloni Lassana pravi naslov za vas. Vabimo vas na profesionalno lakiranje nohtov!

lakiranje nohtov


Lakiranje nohtov in druge storitve


V salonih Lassana vam poleg lakiranja nohtov nudimo tudi druge storitve zato smo prepričani, da boste našli nekaj zase. Na voljo vam je tudi pedikura. Se sprašujete kaj je pedikura? Obiščite nas in izvedeli boste - zagotovo vam ne bo žal! Privoščite si tudi manikiro v Ljubljani. Veselimo se vašega obiska.