Pošlji povpraševanje

Manikura: klasična francoska manikura in druge možnosti

Manikura poskrbi za popolno urejenost rok, ki vam jih ne bo več treba skrivati pred tujimi pogledi. Še več: z veseljem in ponosno jih boste razkazovali, ob tem pa naredili zelo dober (prvi) vtis, saj so prav roke oziroma dlani tisto, kar pomembno prispeva k naši urejenosti. Danes vam je na voljo ogromno možnosti, med katerimi je mogoče izbirati, zato lahko poiščete najustreznejši stil zase oz. za konkretno situacijo ...

center francoske manikure v Ljubljani


Francoska manikura nohtov je rešitev, ki ne gre nikdar iz mode

Za poslovne ženske je še vedno ena najboljših izbir francoska manikura nohtov. To je klasična, zelo elegantna izbira, s katero ne morete zgrešiti. Ni pretirano vpadljiva, a vseeno pritegne pozornost in priča o dobrem okusu. Francoska manikura je primerna tako za mlajše kot za malce starejše dame, ki želijo biti vedno urejene, Različne situacije zahtevajo, da prilagodimo videz svojih dlani/nohtov. Na delovnem mestu je francoska manikura nohtov zagotovo najbolj »varna« možnost, ki pa je obenem daleč od tega, da bi bila dolgočasna.

FRANCOSKA MANIKURA NOHTOV V SALONIH LASSANA V LJUBLJANI


Prav tako možna francoska manikura na nogah

Večina žensk se danes dobro zaveda, da morajo posvetiti urejanju rok posebno pozornost. Vendar pogosto pozabljamo, da ni za vtis celostne urejenosti, še posebej v poletnem času, nič manj pomembna niti manikura na nogah. Francoska manikura na nogah je tudi v tem primeru ena izmed možnosti, h kateri se venomer vračamo, saj poskrbi za izjemno eleganten videz stopal, ki je kompatibilen s praktično katero koli obutvijo, situacijo ali z dogodkom. Ni potrebe, da pretirano eksperimentirate, če se to ne prilega vašemu osebnemu slogu ali okoliščinam. Klasika, kot je francoska manikura, je tudi pri stopalih pogosto najboljša opcija.


Za še daljšo obstojnost poskrbijo gel laki

Za vse, ki vas zanima profesionalna manikura, na dlaneh ali stopalih, smo v salonih Lassana pripravili raznoliko ponudbo, med katero boste zagotovo našli pravo možnost zase - poleg negovalne in obnovitvene nege dlani, v katero je po želji vključena masaža, poskrbimo za nanos lakov po vaši želji. Pri lakiranju je sicer pogosta težava ta, da je obstojnost nanosa precej omejena. Tega pa nikakor ni mogoče trditi za vse bolj priljubljeno znamko Gelish. Če se odločite za uporabo gel lakov, postopek ne bo bistveno daljši, v povprečju namreč traja zgolj približno 20 minut. Vendar pa si je mogoče tu obetati precej daljšo obstojnost, zato se vam še kar nekaj časa ne bo treba ukvarjati z vprašanjem, kdaj ponovno obiskati salon, s tem pa navsezadnje prihranite precej denarja. Z veseljem vam bomo predstavili različne opcije in vam pomagali s strokovnim nasvetom glede najboljše kombinacije storitev za vas.

francoska manikura nohtov


Profesionalna manikura (center Ljubljane idr.) ter dodatne storitve

V salonih Lassana vas čaka vašim željam in potrebam prilagojena (francoska manikura rok idr.) manikura. Center Ljubljane je območje, kjer najdete več naših salonov, in sicer na Stritarjevi 9, na Slovenski 11 in 27, na Dalmatinovi 11 ter na Čopovi 2. Seveda pa center manikure v Ljubljani ni edina lokacija, kjer nas lahko obiščete. Saloni se nahajajo še na Zaloški 7, Tržaški 37, Litijski 38, Dunajski 209, Derčevi 31 in na Celovški 49. Priložnosti za obisk je torej več kot dovolj. V naših salonih vas bo sprejelo prijazno in usposobljeno osebje, ki vam je poleg manikure na voljo tudi za različne frizerske storitve (striženje, barvanje las, oblikovanje pričeske ipd.), za pedikuro, ličenje, depilacijo, nego obraza (med drugim na voljo posebne pomladitvene terapije), oblikovanje telesa (ultrazvočna kaviracija, radiofrekvenčna terapija za učvrstitev idr.), barvanje/zgoščevanje trepalnic in obrvi, za masažo in še mnogo več. Moške pa bodo verjetno še posebej pritegnile brivske storitve, kamor sodijo britje oziroma oblikovanje brade in brkov, barvanje brkov ipd. Ne glede na spol, ste torej pri nas več kot dobrodošli!