Pošlji povpraševanje

Urejanje nohtov za negovano žensko

Manikura - nega rok je zelo pomembna, saj roke veliko povedo o vaši osebnosti. Roke so nekakšna oblika osebnega izraza. Pogosto lahko celo izdajajo vašo starost. Urejanje nohtov naredi žensko šarmantno in očarljivo. Lepi nohti niso prirojeni, temveč jih je treba vedno skrbno negovati, tudi z naravno nego nohtov. Naravno oblikovani nohti in urejanje nohtov dajo ženski samozavest in so priznanje za njen trud. Mnogi so prepričani, da je urejanje nohtov nekaj najboljšega, kar lahko ženska da sebi. Pri nas vam ponujamo tudi francosko pedikuro. Nohti na nogah bodo tako urejeni na enostaven način, ve pa zadovoljne in polne samozavesti.


Naravna nega nohtov za lepe roke in noge


Naravna nega nohtov z manikuro Jessica je napreden sistem urejanja nohtov. Jessica izdelki in celoten sistem so formulirani za izboljšanje rasti, zdravja in lepote naravnih nohtov. Namenjeni so negi in zaščiti šibkih nohtov - dovoljujejo jim rast in jih medtem ščitijo. Izdelki Jessica pri urejanju nohtov zadostijo vsem tipom naravnih nohtov. Za vsak problem nudijo rešitev - za suhe, krhke, normalne, nohte, ki se cepijo, šibke, lomljive, razbrazdane in poškodovane nohte. Linija pa je namenjena tudi umetnim nohtom. Nikoli v življenju pa si ne dovolite, da bi zanemarjali svoje noge in raje poskrbite za redno francosko pedikuro. Nohti vam bodo hvaležni.

urejanje nohtov francoska manikuranaravna nega nohtov


Naravna nega nohtov za vaše zadovoljstvo

Urejanje nohtov po sistemu Jessica se začne z intenzivnim nanosom olja in kreme, ki ji sledi masaža s termično rokavico. Tako se nohti in koža segrejejo in vpijejo hranljive sestavine. S strojčkom za odstranitev obnohtne kože se spodbudi prekrvavitev korena nohta. Sledi kopel, ki nohte zmehča, da so pripravljeni za oblikovanje s pilico. Nohte se nato skrtači. Manikura se nadaljuje z nanosom podlaka, ki smo ga predhodno že izbrali glede na tip nohta. Z izbrano barvo laka in nanosem nadlaka, ki naredi briljanten lesk zaključimo naravno nego nohtov po sistemu Jessica. Tako negovani nohti zasijejo v prerojeni podobi. Obiščite nas in se pustite razvajati s kraljevsko nego naravnih nohtov.