Pošlji povpraševanje

Brazilska depilacija za povečanje vaše samozavesti

Zakaj je brazilska depilacija tako »in«?

Odgovor na to vprašanje je zelo preprost. Brazilska bikini depilacija je v prvi vrsti zelo higienska, saj velja, da vam pri tovrstni depilaciji odstranimo prav vse dlake z vaših intimnih predelov. Na ta način pa se boste počutili še bolj samozavestni, negovani in brez kakršnih koli občutkov nelagodnosti. Nove dlake, ki bodo občutno tanjše in manj močne, bodo ponovno zrasle šele v treh do štirih tednih, do takrat pa boste lahko brezskrbno uživali v dneh brez britja in draženja kože. Časi, ko je brazilska depilacija veljala za tabu, so že zdavnaj mimo, zato vam z veseljem ponujamo svojo storitev v našem kozmetičnem salonu Nika v Kamniku.

KAJ JE BRAZILSKA DEPILACIJA?

Kako poteka brazilska depilacija?

Vse več žensk vam bo na to vprašanje z lahkoto in brez vsake zadrege odgovorilo, saj je brazilska depilacija že zelo poznana - tako pri ženskah kot tudi moških. Ker gre za depiliranje intimnih predelov, kozmetičarka pri svojem delu uporabi vosek ali smolo, ki jo namaže po dlačicah in jo z zelo hitrimi gibi potegne v nasprotni smeri njihove rasti. Ker se izvaja pravilno, odstranjevanje dlačic ne bo boleče.

Brazilska depilacija intimnih predelovBrazilska depilacija v kozmetičnem salonu Nika












Mehkejša in manj razdražena koža

Brazilska depilacija traja približno 20 do 45 minut, za voskanje pa so primerne dlačice dolžine najmanj 4 milimetre. Vosek, ki ga uporabljamo, vsebuje tudi med, zato bo vaša koža prijetno mehka in manj razdražena, predvsem pa gladka dlje časa. Pozabite na stroške z britvicami, vabljeni na brazilsko depilacijo v kozmetični salon Nika! Na naši spletni strani najdete cenik depilacij.

Preberite več o bikini brazilski depilaciji