Brazilska depilacija - odstranjevanje dlačic na celotnem intimnem predelu

Ker je brazilska depilacija tako priljubljena, jo v Ljubljani (in po vsej Sloveniji) izvajajo že v skoraj vsakem kozmetičnem salonu. Tudi v kozmetičnem salonu Nika, kjer vam poleg depiliranja intimnih predelov po ugodni ceni nudimo tudi depilacijo obraza, nog (tudi depilacija celih nog), rok, hrbta in podpazduhe. Na voljo je tudi trajna depilacija z laserjem, ki omogoča trajno odstranjevanje dlak in dlačic z uporabo optične in radiofrekvenčne energije. Depiliranje intimnih predelov je s to metodo popolnoma varno in neboleče.

Na voljo sta klasična bikini depilacija in brazilska depilacija. Medtem ko bikini depilacija poskrbi za odstranjevanje dlačic na bikini predelu, pa brazilska depilacija odstrani vse dlake na celotnem intimnem predelu, in sicer z venerinega grička, sramnih ustnic ter predela bikinija. Brazilska depilacija (doma ali v kozmetičnem salonu) je za marsikatero žensko postala že rutina, priljubljena pa je tudi pri moških.

Brazilska depilacija z vročim voskom - učinkovita metoda za odstranjevanje dlačic

Depilacija z voskom je učinkovita metoda za odstranjevanje dlak, ki dlako odstrani v korenu. Še posebej odlična rešitev je za odstranjevanje velike količine dlak hkrati. Postopek je treba ponoviti šele po štirih do šestih tednih. Prednost depilacije z voskom je tudi v tem, da dlačice rastejo počasneje, so tanjše in redkejše. Sam postopek ni dolg - traja od dvajset do petinštirideset minut. Za voskanje je najbolj primerna dolžina dlačic od dva do tri milimetre. Vroč vosek namažemo na dlačice, čezenj pa nato prilepimo trakove, ki jih s hitrimi gibi odstranimo v nasprotni smeri rasti dlak.

Za depilacije uporabljamo različne smole oz. voske. Za depilacijo nog in hrbta uporabljamo široke valjčke Depilflax in Starpil na trakove, ozki valjčki pa so primerni za depilacijo pod pazduho, uporablja pa jih tudi bikini depilacija, če koža ni občutljiva. Brazilska depilacija se izvaja s posebnim voskom brez trakov; gre za film vosek, ki kože ne razdraži. Vosek za brazilsko depilacijo je obenem primeren tudi za depilacijo na obrazu in pod pazduho.

kaj je brazilska depilacijabrazilska depilacija v Ljubljani

Brazilska depilacija naredi vašo kožo nežno, gladko in mehko

Prednost brazilske depilacije je predvsem v higieni ter v gladki, nežni in mehki koži. Vosek za brazilsko depilacijo, ki ga nanesemo na dlačice, vsebuje med, ki na kožo deluje pomirjevalno. Vaša koža bo tako manj razdražena. Dlake postanejo občutno tanjše in manj močne, tudi njihova rast je počasnejša in redkejša. Brazilska depilacija pripomore tudi k temu, da se dlake ne vraščajo.

Rezultat je vreden tega, da se opogumite, prebijete led in si privoščite presenečenje gladkosti, po katerem se britvice ne boste več hotele dotakniti!

Brazilska depilacija traja od dvajset do petinštirideset minut, za voskanje pa so primerne dlačice, dolge dva do tri milimetre. Najprej na dlake namažemo poseben vroč vosek ali smolo, nato pa čez vosek prilepimo trakove, ki jih s hitrimi gibi odstranimo v nasprotni smeri rasti dlak. Da je sam postopek čim manj boleč, pa je pomembno, da se brazilska depilacija izvaja pravilno. Še zlasti če se brazilska depilacija izvaja doma.

KAJ JE BRAZILSKA DEPILACIJA?

Brazilska depilacija doma?

Torej, sedaj ste izvedeli kaj je brazilska depilacija in kako se izvaja. Vas morda zanima tudi, če jo lahko izvajate doma? Brazilska depilacija lahko povzroči marsikatero dermatološko in infekcijsko težavo, če se je ne izvaja pravilno. Še nekaj dni po depilaciji bodite pozorni na kakršne koli spremembe, kot so vnete vraščene dlačice, izpuščaje, vreznine, ranice in podobno.

Ne sprašujte se več, kaj je brazilska depilacija, kako poteka doma, kje v Ljubljani jo izvajajo, ampak se še danes naročite na depilacijo v Kozmetičnem salonu Nika. Ob pogledu na naš cenik storitev boste opazili, da so cene ugodne in da depilacija ni izjema. Ugodne cene imajo tudi naše druge storitve.