Pošlji povpraševanje

Ženska depilacija - ko britje, epiliranje ali depilacija postanejo del vsakdanadepilacija cene


Dlakam smo v zadnjih desetletjih ženske zelo nenaklonjene in zato uporabljajo vse mogoče načine odstranjevanja dlak. Odločite se lahko za odstranjevanje dlak z britvico, epilatorjem ali depilacijo. Lahko pa se odločite tudi za trajno odstranjevanje dlak z laserjem.


Ženska depilacija je pravzaprav nujen opravek vsake moderne ženske, ki pa je tudi nadvse neprijeten in nemalokrat tudi boleč. Sploh v poletnih mesecih je ženska depilacija postala del vsakdana. Ker pa je postopek neprijeten in boleč, veliko žensk dan danes za depilacijo poskrbi v salonih za žensko depilacijo, kjer se postopka lotijo profesionalno.


Kaj vse ženske depiliramo?


Ženska depilacija obsega več predelov telesa; depilacija pazduh, depilacija nog, depilacija rok, trebuha, bikini predela ter depilacija obraza.


S kvalitetnim voskom za brazilsko depilacijo naredimo vašo koži sijočo in gladko


V našem salonu vam ponujamo različne vrste ženske depilacije. V primeru, da se boste odločili za brazilsko depilacijo, boste naravnost navdušeni nad voskom za brazilsko depilacijo, ki ga uporabljamo. Vosek za brazilsko depilacijo vsebuje vse, kar vaša koža potrebuje! Prednost brazilske depilacije je v tem, da se z mehkimi dlačicami po depilaciji ne rabimo ukvarjati najmanj 4 do 5 tednov. Neprijetna stran brazilske depilacije pa je žal v tem, da nas lahko koža po samem posegu nekaj dni peče in je rdečkasta.


Pozanimajte se o vosku za brazilsko depilacijo


Obiščite nas v salonu in si oglejte ponudbo in možnosti ženske depilacije. Prepustite se nam in iz salona odidete zadovoljni in pomirjeni. Vaša koža bo po posegu z voskom za brazilsko depilacijo gladka in sijoča. Negovana koža je takoj videti dosti bolj privlačno, zato je pomembno, da za njo poskrbimo. Cena depilacije pri nas je nizka, usluga pa ugodna in kvalitetna.

Več o ličenju obraza:www.vsi.si/kozmeticni-salon-nika/licenje-obraza

DETOKSIKACIJA ORGANIZMA

MASAŽE V SALONU NIKA

Ženska depilacija