Pošlji povpraševanje

Čiščenje kože na obrazu vsak dan in v salonu


Čiščenje kože na obrazu mora biti stalnica, saj bo le tako naša koža zdrava, mladostna in napeta. Redna nega obraza doma je ključ in temelj lepe kože, vsake toliko časa pa je seveda potrebno tudi globinsko čiščenje obraza in nega, ki jo strokovnjaki izvajamo v salonu. Kozmetični salon Nika poskrbi za vse tipe kože in vam pomaga do temeljite obnove, s katerimi boste zmanjšali tudi gube na obrazu.


nega obrazaglobinsko čiščenje obraza

Vsakodnevna nega za čiščenje kože na obrazu


Sami moramo poskrbeti za redno čiščenje kože na obrazu, torej za umivanje in temeljito odstranjevanje ličil. Kožo je prav tako treba ščititi pred sončno svetlobo in drugimi vplivi okolja, saj vse to prinaša dodatne gube na obrazu, pege, mozolje in druge nepravilnosti. Nega obraza doma temelji še na pravi izbiri kreme, ki mora biti primerna za vaš tip kože. Vsake toliko časa si naredimo piling obraza, ki odstrani mrtve celice kože, kožo poživi in ji vrne sijaj. Čiščenje kože na obrazu naj bo rutina, tako da nanj nikoli ne pozabimo.

VEČ O UREJANJU NOHTOV


Globinsko čiščenje obraza in salonska nega


Nega v salonu poskrbi za globinsko čiščenje obraza in obnovo, ki je sami ne moremo zagotoviti. Nika ponuja več izjemnih neg, kjer ne gre le za čiščenje kože na obrazu, ampak za regeneracijo, pomlajevanje in glajenje gub. Odlična je regenerativna kisikova nega, nega s pekočo papriko, naravna nega in druge posebne metode. Le strokovna storitev lahko poskrbi za temeljito in globinsko čiščenje obraza, ki vedno vsebuje tudi piling obraza.

Ponujamo pa tudi ličenje za vsako priložnost, ki ga dobite od naših izkušenih vizažistk. Obvladamo slavnostno ličenje, večerno ličenje, pa tudi dnevni make-up. Oglasite se nam tudi za urejanje nohtov in depilacijo rok, ter vse druge lepotne storitve. Pridite k nam po čiščenje kože na obrazu, ki bo zares globinsko čiščenje obraza. Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.kozmeticnisalon-nika.si/