Klasična pedikura in manikura - urejeni nohti ter lepa, urejena in zdrava stopala

Klasična pedikura je kozmetični postopek, ki se posveča negi stopal. Naša stopala so skoraj ves dan v stiku s trdimi tlemi, dodatno pa jih obremenjujejo dolgotrajno sedenje, prekomerna telesna teža in nepravilna obutev. Če se torej želimo izogniti resnim zdravstvenim zapletom, kot so glivice, zadebelitev in vraščanje nohta, je redna nega stopal nujna. Klasična pedikura bo poskrbela za osnovno nego nog, stopal in nohtov na nogah, za zdravljenje zgoraj naštetih tegob pa bo še bolj primerna medicinska oz. profesionalna pedikura. Redna manikura pa bo poskrbela, da bodo zdravi in urejeni tudi nohti.

Klasična in Zen Spa pedikura v kozmetičnem salonu Nika

Klasična pedikuraKlasična pedikura se v našem salonu izvaja strojno. Strojna klasična pedikura ima pred ročno kar nekaj prednosti: postopek je enostaven, natančen, hiter in temeljit. Na ta način obdelamo trdo kožo na peti, ki jo porežemo ali samo pobrusimo.
Naša posebna Zen Spa pedikura pa bo poskrbela, da bo nega vaših stopal in nohtov še bolj razkošna. Zen spa pedikura očisti in odstrani suho in trdo kožo, poleg tega pa jo tudi pomladi, ji vrne zdrav videz in mehkobo.
Najboljše pa si zasluži tudi nega vaših nohtov. Pedikura in manikura Jessica vključujeta uporabo posebnih gel lakov, ki bodo poskrbeli za zaščito, trdnost in naravni videz vaših nohtov. Vaši nohti bodo urejeni, hkrati pa bodo zaščiteni pred zunanjimi vplivi, ki bi jih utegnili poškodovati. Cepljenje nohtov, ki ga povzročajo agresivna čistila, nepravilno krajšanje nohtov in mehanske poškodbe, bodo postale stvar preteklosti.

Pedikura in francoska manikura - naravno urejeni nohti tudi na nogah

Med najbolj priljubljene načine oblikovanja nohtov sodi francoska manikura, saj je v osnovi naravna, predvsem pa nevpadljiva. Barve laka so manj kričeče, konice nohtov pa bele. Tako urejeni nohti bodo povsem povprečne ali celo neurejene roke spremenili do te mere, da jih boste z veseljem pokazali in vsakomur samozavestno segli v roke.

V Kozmetičnem salonu Nika vam je na voljo tudi francoska manikura nohtov na nogah. Konice nohtov so na nogah navadno bistveno krajše, vendar jih kljub temu lahko pobarvamo v belo. Same nohte pa pobarvamo v nežne barve.

Klasična pedikura je namenjena vsem, ki jih pestijo različne težave na stopalih, in tudi vsem, ki si želijo ohraniti zdrava in lepa stopala. Za piko na i pa bo poskrbela francoska manikura - vaši nohti bodo naravno lepi, zdravi in sijoči. Obiščite nas ali nas poiščite na spletu.

Vabljeni!

Kozmetični salon Nika | Nega nog in rok po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani: