Pošlji povpraševanje

Protistresna masaža stopal in hrbta

Protistresna masaža stopal oziroma antistresna masaža je že tisočletja del tradicionalne kitajske medicine, po kateri velja, da so naša stopala oziroma podplati ogledalo našega telesa. Povedano drugače: posamezne točke na naših podplatih so povezane z našimi notranjimi organi. Tako lahko s stimulacijo teh točk stimuliramo določene organe. Protistresna masaža stopal je tako kot protistresna masaža hrbta ali celega telesa antistresna masaža, s katero se naše telo sprosti in odstrani posledice stresa, ki smo jim izpostavljeni iz dneva v dan. Zardi njega smo tako telesno kot duševno nenehno v nekem krču, neprijetnem stanju, ki ima dolgoročno izjemno negativne posledice.

Antistresna masažaAntistresna masaža kot redna terapija

Protistresna masaža stopal na telo in duha deluje izjemno ugodno. Masaže, na primer klasična, havajska, indijska masaža glave, protistresna masaža hrbta, masaža proti celulitu, limfna drenaža, so najbolj učinkovite, če se zanje odločate v nekih rednih intervalih, na primer enkrat mesečno ali vsaj vsaka dva meseca. Tako antistresna masaža sproti odpravlja stres in njegove negativne posledice, vas sprosti in vam zagotavlja dobro počutje. Ker deluje tudi na limfni sistem, se strupi hitreje odstranijo od sistema, zato vam protistresna masaža stopal pomaga do splošnega dobrega počutja. V Kozmetičnem saloni Nika se lahko dogovorimo za kombinacijo različnih tretmajev, s katerimi boste sproščeni, zdravi in prijetnega videza vse leto.

Protistresna masaža hrbta

Vsaka masaža deluje protistresno, saj sprosti telo in duha, posebna protistresna masaža stopal ali antistresna masaža drugih delov telesa a ima še večji protistresni učinek. Pri vseh tretmajih je podlaga za izvajanje temeljit pogovor s stranko, saj lahko tako celoten psotopek prilagodimo njenim željam in potrebam, tako da so tretmaji resnično učinkoviti. Protistresna masaža hrbta, masaža proti celulitu, masaža s toplimi kamni, masaža glave, limfna drenaža, protistresna masaža stopal in druge terapije delujejo na telo in duha neverjetno ugodno, masaže pa vedno izvajajo strokovno usposobljeni maserji oziroma terapevti.

Kozmetični salon Nika | Protistresna masaža stopal in hrbta prinašata sproščen vsakdan - povezave do naše spletne strani: