Pošlji povpraševanje

Nega stopal oz. pedikura poskrbi za lepa, urejena in zdrava stopala

Nega stopalNega stopal je ravno tako pomembna kot nega obraza ali nega rok. Redna nega stopal lahko prepreči marsikatero bolezen ali nepravilnost na vaših stopalih.

Stopala dan za dnem nosijo našo težo, dolge ure so izpostavljena pritiskom čevljev, vročini in mrazu, zato je pravilna nega stopal še kako pomembna. Ob dolgotrajnem zanemarjanju nog in stopal se kmalu pojavijo težave, kot so suha, groba in trda koža, ki najpogosteje nastane na petah in blazinicah nog. Zaradi pretesne obutve nastanejo otiščanci, na podplatih tudi kurja očesa, izredno boleč je tudi vraščen noht. Nezračna obutev ustvarja toplo in vlažno okolje, zato se lahko kmalu razvijejo glivice, ki okužijo tako stopala kot nohte.

KLASIČNA PEDIKURA

Učinkovito zaščito pred opisanimi nevšečnostmi zagotavlja kakovostna pedikura. Ta v širšem pomenu besede predstavlja nego nog oz. stopal, oblikovanje nohtov ter odstranjevanje poroženele in suhe kože na stopalih. Klasična pedikura se začne z namakanjem nog v topli kopeli, saj ta pripomore k zmehčanju kože in nohtov, da jih kasneje lažje obdelamo. Za lepa stopala in dobro počutje poskrbi tudi masaža stopal ter nanos hranljivih negovalnih krem.

Klasična pedikura - natančna, hitra in temeljita strojna pedikura

Nega stopal oz. klasična pedikura se v našem salonu izvaja strojno in ima kar nekaj prednosti pred ročno obdelavo nog. Strojna pedikura je namreč natančna, hitra in temeljita, predvsem pa poenostavi sam postopek.

Klasična pedikura

Trdo kožo na peti torej obdelamo strojno - lahko jo porežemo ali samo pobrusimo. Sledi krajšanje in oblikovanje nohtov ter odstranitev obnohtne kožice. S poliranjem nohta dosežemo bolj gladek, matiran, lahko tudi stanjšan noht. Poliranje poskrbi za razpoke ali neestetska mesta na nohtih, po želji pa vam nohte tudi barvno ali francosko nalakiramo.

Nohti na nogah rastejo počasneje kot nohti na rokah, zato je dovolj, da se za temeljito pedikuro odločite enkrat na mesec. Nega stopal in nohtov oz. pedikura je primerna za ženske in moške.

Privoščite vašim stopalom skrbno in pravilno nego - privoščite jim pedikuro. Klasična pedikura bo poskrbela za lepa, urejena, predvsem pa za zdrava stopala. V našem salonu vam je na voljo tudi Zen Spa pedikura - razkošna nega stopal.

Vabljeni na našo spletno stran!

Kozmetični salon Nika | Nega stopal, pedikura, klasična pedikura - povezave do naše spletne strani:
  • Pedikura
  • Klasična pedikura