Pošlji povpraševanje

Redno čiščenje telesa izboljša naše zdravje in počutje

Razstrupljanje oz. čiščenje telesa je postalo stalnica v našem življenju. Naše okolje je postalo tako onesnaženo, da najdemo strupe povsod okrog sebe. Nekatere vdihavamo, v telo sprejemamo skozi kožo in uživamo tudi s hrano. Telo zastrupljamo tudi z nezdravim načinom življenja, premalo gibanja, alkoholom in cigaretami.

Človeško telo sicer ima nekatere mehanizme razstrupljevanja, vendar se velikokrat nabere preveč odvečnih snovi, da bi jih lahko telo odpravilo samo, zato mu moramo pri tem pomagati. Na voljo so različne tehnike za čiščenje telesa, s katerimi lahko pomagamo našim organom, da se očistijo in tako okrepijo svoje delovanje. Po razstrupljanju, ki traja od nekaj dni pa do nekaj tednov, se počutimo kot prerojeni, poleg tega pa tudi lažje in hitreje mislimo, se lažje gibamo, zlahka prenašamo vsakdanje napore, bolje spimo in imamo lepšo kožo. Preberite si več o pomlajevanju obraza:https://www.vsi.si/kozmeticni-salon-nika/pomlajevanje-obraza

PREVERITE TUDI LIČENJE OBRAZA


Čiščenje telesa naravno skozi potenje

Razstrupljanje organizma lahko dosežemo na več različnih načinov - v Kozmetičnem salonu Nika vam omogočamo naravno čiščenja telesa skozi potenje v finski savni. V savni se telo zaradi vročine pregreje in spoti, z znojenjem pa se iz telesa odstranijo odvečni toksini, ki jih vnesemo z nepravilno prehrano, stresom in z življenjem v onesnaženem okolju. Savna spodbudi tudi presnovo, okrepi imunski sistem, izboljša spanec in razpoloženje ter prinese telesno in duševno sprostitev. Čiščenje telesa, ki ga pospešujeta pregrevanje in potenje v finski savni, predstavlja najboljši način za razstrupljanje.

VRSTE DEPILACIJ

Vaše zdravje in počutje pa lahko izboljša tudi masaža z zeliščnimi šopki, v katerih so naravna zelišča.

naravna zeliščalasersko pomlajevanje kože

Učinkovito glajenje gub z nekirurškimi metodami

Lasersko pomlajevanje kože predstavlja eno najučinkovitejših orodij za glajenje gub in neprivlačnih pigmentnih madežev. Nekirurški lifting obraza z ELOS tehnologijo kombinira radiofrekvenčno in optično energijo, ki spodbuja nastajanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu kože. S povečanjem kolagenskih vlaken koža na obrazu postane bolj prožna, gube okrog oči in na čelu pa so zravnane. Glajenje gub z ELOS tehnologijo - hitro in varno do ponovno sveže in čvrste kože. Obiščite nas in se odločite za glajenje gub brez operacij in kemičnih substanc.