Pošlji povpraševanje

Anticelulitna masaža pred skokom v kopalke

Poletje je čas, ko je anticelulitna masaža najbolj priljubljena in je po njej največ povpraševanja. Pa anticelulitni tretma res deluje? Da, čeprav drži, da je najbolje, da masaža proti celulitu dopolnjuje zdrav način življenja, ki vključuje čim bolj zdravo prehrano in redno telesno aktivnost. Za anticelulitni tretma se skoraj izključno odločajo ženske. Najbolj učinkovita je redna anticelulitna masaža, a ne skrbite, tudi tik pred zdajci (torej preden se odpravite na morje) se da še marsikaj storiti, da vsaj omilite videz pomarančne kože. Pokličite v Kozmetični salon Nika in pridite na posvet, kjer bomo na podlagi pregleda določili, kakšen tretma je za vas najprimernejši.

Anticelulitna masažaAnticelulitna masaža pred dopustom

Največ lahko zase in za svoj videz storite sami, veliko pa vam lahko pomagamo tudi v Kozmetičnem salonu Nika. Masaža proti celulitu oziroma anticelulitna masaža spodbudi cirkulacijo, pomaga pri obnavljanju telesa in aktivira limfni sistem. Tako pomaga iz telesa odvajati odpadne snovi in izboljša splošno počutje. Celulit, ki se je nabral tudi zaradi neustrezne prehrane, dolgotrajnega sedenja in fizične neaktivnosti, lahko anticelulitna masaža uspešno odstrani. Učinek je seveda odvisen tudi od tega, v kolikšni meri je celulit že nastal in kako intenzivna je terapija. S to trdovratno nadlogo se torej ne spopadajte smo pred dopustom. Za dolgotrajnejši učinek je najpomembnejša redna nega strokovnjaka. Najbolj smiselno je, da se v salonu oglasite vsak dvakrat mesečno. Takrat bo učinek, ki ga ima anticelulitni tretma, res odličen.

Anticelulitna masaža z aromatičnim oljem in anticelulitne obloge

Odličen način za odpravljanje celulita 'tik pred zdajci' je anticelulitni tretma oziroma masaža z aromatičnimi olji. Poleg tega, da je masaža proti celulitu učinkovita zaradi fizičnega stimuliranja tkiva z rokami, pa aromatična olja učinek masaže še pospešijo. Poleg masaže se lahko odločite tudi za oblogo iz alg, ki kožo učvrsti in nahrani, obenem pa iz telesa odstrani strupe in jo navlaži. Anticelulitna masaža se odlično dopolnjuje tudi z zeliščnimi oblogami ali nego telesa s sojo in kofeinom.

Kozmetični salon Nika | Anticelulitna masaža, anticelulitni tretma, masaža proti celulitu - povezave do naše spletne strani: