Pošlji povpraševanje

Fotopomlajevanje kože in obraza ter odstranjevanje pigmentnih znamenj

Naša koža je vsak dan izpostavljena različnim spremembam v okolju, tako onesnaženosti zraka kot tudi vremenskim vplivom - enkrat vročemu poletnemu soncu, drugič spet ledeno mrzli zimi. Zato je redna nega obraza oz. celotnega telesa izredno pomembna. Vremenske spremembe kožo lahko poškodujejo, na njej se začnejo pojavljati vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore, gubice in gube. Rešitev je fotopomlajevanje. Pomlajevanje kože in obraza bo vašemu obrazu povrnilo gladkost in izboljšalo kožno teksturo. Fotopomlajevanje pa bo odstranilo tudi vse nepravilnosti na koži: od starostnih in sončnih peg, aken, žilic pa vse do znamenj in brazgotin. V Kozmetičnem salonu Nika pri tem uporabljamo vrhunsko ELOS tehnologijo, s katero dosežemo pomlajevanje kože brez operacij in kemičnih substanc.

Fotopomlajevanje z ELOS tehnologijo - gube na obrazu so vidno manjše

Gube na obrazu zadržujejo gost kolagen, to pa povzroča slabo kroženje krvi in zmanjšano rast novih kolagenskih vlaken. Kombinacija radiofrekvenčne (RF) in optične energije pri ELOS tehnologiji stimulira obnavljanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu. Kolagenska vlakna se med segrevanjem ločijo in tako naredijo prostor za novi kolagen. Fotopomlajevanje oz. pomlajevanje obraza dolgoročno zagotavlja glajenje gub in učinek gladke kože - globoke gube na obrazu so vidno manjše, majhne gubice pa so popolnoma odstranjene. Pomlajevanje kože in obraza z ELOS tehnologijo poteka hitro in varno, vaša koža pa je ponovno sveža, čvrsta in rožnatega videza. Fotopomlajevanje pa je učinkovito tudi za odstranjevanje pigmentnih znamenj in žilnih nepravilnosti.

Odstranjevanje pigmentnih znamenj - razgradnja melaninskih celic v znamenjih

ELOS tehnologija s segrevanjem povzroči razgradnjo melaninskih celic. S tem zmanjša proizvodnjo melanina, zaradi katerega pigmentna znamenja nastajajo. Razgradnja melaninskih celic povzroči začasno zatemnitev, ki po treh ali štirih tednih izgine skupaj s pigmentnimi nepravilnostmi. Odstranjevanje pigmentnih znamenj traja dobre pol ure, število postopkov pa je odvisno od globine in vrste pigmentnih nepravilnosti oziroma stanja kože. Običajno je za želene rezultate dovolj od 3 do 5 postopkov.


Na podoben način odstranjujemo tudi žilne nepravilnosti. Hemoglobin, ki se nahaja v krvi, pretvori optično in radiofrekvenčno energijo v toploto. Segrevanje nato spodbudi koagulacijo v krvi in razgradnjo žilnih sten. Po nekaj tednih se preko imunskega sistema izločijo iz telesa.

Izboljšajte vašo kožno teksturo, znebite se gubic in vseh nepravilnosti na vaši koži. Obiščite nas!

Kozmetični salon Nika | Fotopomlajevanje - pomlajevanje kože in obraza - povezave do naše spletne strani: