Pošlji povpraševanje

Depilacija nog, hrbta, rok in bikini predela z voskom ali laserska depilacija

Depilacija nog z voskom je le ena izmed storitev, ki vam jih ponujamo v Kozmetičnem salonu Nika. Nudimo vam različne storitve, od razvajanja s finsko savno, pedikure in manikure pa vse do depilacije in nege telesa. Depilacija nog, rok, hrbta ali bikini predela je pri nas dostopna po zelo ugodni ceni. Smole oziroma voski, ki jih uporabljamo za depilacijo, so različni. Široki valjčki Denilflax in Starnil na trakove se uporabljajo za noge in hrbet, ozki valjčki pa za depilacijo pod pazduho in bikini predela, če koža ni preobčutljiva. Za brazilsko depilacijo uporabljamo fin vosek brez trakov, kajti po tem vosku koža ni razdražena. Isti vosek uporabljamo tudi za depilacijo na obrazu in pod pazduhami. Vse informacije o depilaciji nog in ostalih depilacijah so na voljo na naši spletni strani, vključno s cenikom naših storitev. Vabimo vas, da nas obiščete in si privoščite razvajanje v našem salonu.

VEČ O BRAZILSKI DEPILACIJI

Depilacija nog z voskom ali laserska trajna depilacija

V našem salonu izvajamo depilacijo nog in ostalih predelov telesa, poleg voska, tudi z napredno Elos tehnologijo. Gre za lasersko depilacijo oziroma trajno odstranjevanje dlak in je najnovejša metoda trajne depilacije. Vas zanima, kako deluje? Elos tehnologija omogoča trajno odstranjevanje dlak z uporabo optične in radiofrekvenčne energije. Lasersko odstranjevanje dlak je popolnoma varno, edini stranski učinek, ki se lahko pojavi, je lahko kratkotrajna rdečica kože, ki pa primerjalno ni večja kot pri denimo depilaciji z voskom. Če ne veste, katero depilacijo izbrati, z voskom ali laserjem, vam lahko predstavimo obe metodi. Za razliko od depilacije nog ali hrbta z voskom, je lasersko odstranjevanje dlak bolj učinkovito, rezultati pa so dolgotrajnejši. Depilacija nog z voskom je za nekatere boleč postopek, medtem ko je laserska depilacija nog in ostalih predelov praviloma neboleča, tretma pa traja manj kot pol ure.

depilacija rokdepilacija z voskom

Depilacija hrbta, rok in bikini predela po ugodni ceni


Če je bila moška depilacija še pred časom tabu, se danes vse več moških odloča za depilacijo hrbta. Odločite se lahko tako za depilacijo z voskom kakor tudi za trajno odstranjevanje dlak s pomočjo laserja. Vas zanima tudi depilacija rok ali bikini predela? Vabljeni v Kozmetični salon Nika, kjer bomo poskrbeli za vse nadležne dlačice.