Pošlji povpraševanje

Laserska trajna depilacija - prihranili boste čas in denar!

Želite končno opustiti nadležno britje? Prava rešitev je trajna depilacija!

Laserska depilacija z najnovejšo elos tehnologijo poskrbi za dolgoročno odstranjevanje neprijetnih dlačic. Deluje trajno, in sicer na principu toplotne poškodbe mešičkov, na podlagi katerih je normalna rast dlak zaustavljena in preprečena. Laserska depilacija je preprosto namenjena vsem tistim, ki vam dosedanji način odstranjevanja dlak vzame preveč dragocenega časa, s tem pa boste tudi privarčevali. Prav tako pa vam je na voljo brazilska depilacija, pri kateri kozmetičarka za odstranjevanje dlačic uporabi smolo ali vosek, sam postopek pa je neboleč.

Kako natančno poteka trajna depilacija?

Telesni predel, s katerega želimo odstraniti nadležne dlake, predhodno segrejemo s pomočjo optične energije, radiofrekvenčna energija pa s pomočjo laserskega aplikatorja sproži kontroliran pulz v lasni mešiček, s čimer ga trajno uniči in prepreči njegovo nadaljnjo rast. Trajna depilacija potrebuje več ponovitev, v povprečju od 5 do 6, ki praviloma ne trajajo več kot eno uro.

Laserska depilacija in različne faze rasnega cikla dlak

Za svoje optimalno učinkovanje potrebuje več ponovitev v različnih fazah rastnega cikla dlak. Ker pa ima vsaka dlaka svoj čas faze rasti, laserska depilacija postane trajna le, če upoštevamo razmak med enim in drugim tretmajem. Pri obrazu tako pride v poštev razmak od 4 do 6 tednov, za noge pa je npr. aktualen razmak od 10 do 16 tednov.

Trajna laserska depilacija - cenik in njene prednosti

Da laserska depilacija za svoje popolno učinkovanje sicer potrebuje nekaj časa, je zaradi prej omenjenega potrebnega upoštevanja rasnih ciklov dlak pričakovano, pri njenih prednostih pa vsekakor izstopa dolgotrajnost njenega učinka. Prav tako gre za praviloma neboleč tretma, ki postaja v vse hitrejšem vsakdanjiku neprimerljivo boljša alternativa. Trajna depilacija pa je poseg, ki se ga poslužuje tudi vse več moških. V vseh primerih se vam dlačice ne bodo več vraščale, vaša samozavest pa se bo le še okrepila. Vaša izbira naj bo torej laserska depilacija, cenik pa si lahko ogledate na naši spletni strani. Ženske bodo prav tako navdušene nad trajno odstranitvijo dlak na nogah, s katero bodo vaše noge odete v svilnato mehak občutek vse dni v letu!

Trajna laserska depilacija - vabljeni v kozmetični salon Nikana Ljubljanski cesti 19a, na Duplici pri Kamniku.