Pošlji povpraševanje

Klasična masaža za izboljšanje vašega počutja

Klasična masaža z aromatičnimi olji poskrbi za lajšanje stresa ter fizičnih težav in bolečin, ki nastanejo kot njegova posledica ter hkrati izboljša vaše splošno delovanje in počutje. S primerno izbiro aromaterapije in naravnih eteričnih olj za masažo vplivamo na povečano prekrvavitev ter tako spodbudimo dovod hranljivih snovi in kisika posameznim celicam. V našem kozmetičnem salonu Nika vam tako nudimo pestro izbiro različnih vrst masaž, vse od indijske masaže glave, anticelulitne masaže in azijske masaže z zeliščnimi snopki pa do fotopomlajevanja in najcenejše brazilske depilacije v Ljubljani, zato nikar ne oklevajte temveč si le oglejte naš raznolik cenik klasičnih ter drugih sprostitvenih masaž!

Klasična sprostitvena masaža za dušo in telo

Poleg klasične masaže si lahko v našem lepotnem salonu privoščite tudi relaksacijsko aromaterapijo in masažo z eteričnimi olji, ki s svojimi sto procentno naravnimi sestavinami zdravilno učinkujejo na vaše celotno telo ter hkrati preprečujejo nastanek nezaželenih bolezni. Aromatična olja za masažo delujejo torej tako na fizičnem, kot tudi na psihičnem področju ter vam zagotavljajo celovito sprostitev ter regeneracijo telesa. Tudi klasično masažo izvajamo s pomočjo aromaterapije in eteričnih olj za masažo, saj tako blagodejno vplivamo na celoten organizem ter mu omogočamo maksimalno sprostitev. Podoben učinek lahko dosežemo tudi z azijsko masažo z zeliščnimi snopki, pri kateri naravna aromatična olja za masažo in zelišča vplivajo na limfni sistem ter sproščajo vsakršno napetost, ki je prisotna v vašem telesu.

Klasična masaža hrbta

Aromaterapija in naravna eterična olja za masažo

S pomočjo redne klasične masaže boste znatno izboljšali raven svoje življenjske energije ter se razbremenili vsakršne napetosti in stresa. V našem lepotnem salonu poleg aromaterapije in masaže z eteričnimi olji opravljamo tudi druge kozmetične storitve, kot na primer najcenejšo brazilsko depilacijo v Ljubljani ter fotopomlajevanje in glajenje gub, zatorej si le oglejte naš raznolik cenik ponudbe in zagotovo boste našli kaj v skladu z vašimi željami!