Pošlji povpraševanje

ELOS tehnologija in lasersko pomlajevanje kože

ELOS tehnologijaNaša koža je predvsem na obrazu zelo izpostavljena zunanjim dejavnikom, ki pospešujejo naravno staranje kože. Včasih je glajenje gub in pomlajevanje obraza pomenilo invazivne posege, danes pa je na voljo tako imenovana ELOS tehnologija oziroma fotopomlajevanje obraza, ki na popolnoma neinvaziven način spremeni videz vaše kože in odstrani nepravilnosti. ELOS tehnologija je pravzaprav lasersko pomlajevanje kože, ki predstavlja revolucijo na tem področju, saj je neverjetno učinkovito.

Kaj je ELOS tehnologija oziroma fotopomlajevanje obraza?

Sodobne tehnološke inovacije so tudi na področju kozmetičnih storitev popolnoma spremenile procese pomlajevanja in nege obraza. ELOS tehnologija (ang. Electrical Optical Synergy) združuje optično in električno energijo, kar pomeni, da je fotopomlajevanje obraza bistveno učinkovitejše kot pri drugih vrstah glajenja gub in odstranjevanja nepravilnosti. Še bolj pomembno pa je to, da se omenjena tehnologija lahko uporablja ne le za lasersko pomlajevanje kože in glajenje gub, temveč lahko z njo opravljamo številne posege, na primer odstranjevanje celulita, učvrstitev kože, oblikovanje telesa, odstranjevanje dlak, zdravljenje aken, odstranjevanje žilnih nepravilnosti ... Tehnologija ELOS pomeni neverjeten korak naprej pri negi in pomlajevanju obraza, predvsem zato, ker je hitra, nežna in učinkovita. Obiščite Kozmetični salon Nika in dokazali vam bomo, da z napredno tehnologijo ELOS lahko odstranimo posledice staranja na vašem obrazu in vam vrnemo mladosten videz.

Lasersko pomlajevanje obraza z ELOS tehnologijo

Z leti se naša koža spreminja, na njej začnejo nastajati gube, pege in druge nepravilnosti, za katere je včasih veljalo, da se jih le stežka znebimo. ELOS tehnologija izvaja glajenje gub tako, da segreje kolagenska vlakna, ki se ločijo in naredijo prostor za nov kolagen. Takšno fotopomlajevanje obraza odstranjuje tudi ostale nepravilnosti na koži, na primer žilne nepravilnosti in madeže, zaradi česar je koža videti pomlajena in sveža. Lasersko pomlajevanje kože obraza z ELOS tehnologijo je zanesljivo in primerno za vse tipe kože. Povrnite si izgubljeno mladostno kožo in dvignite samozavest z obiskom v Kozmetičnem salonu Nika, kjer smo vam na voljo tudi za svetovanje.

Kozmetični salon Nika | ELOS tehnologija, fotopomlajevanje obraza, lasersko pomlajevanje kože, pomlajevanje obraza, glajenje gub - povezave do naše spletne strani: