Pošlji povpraševanje

Lasersko odstranjevanje dlak po vsem telesu

Že odkar velja, da je žensko (pa tudi moško) telo lepše brez dlak, se trudimo na vse mogoče načine odstraniti dlake in preprečiti ponovno poraščenost. A trajna depilacija je mogoča le, če jo z ustreznimi posegi izvede strokovnjak. Večina žensk še vedno brez potrebe vztraja pri britju nezaželenih dlak, ki se v nekaj dneh spremenijo v neprijetno strnišče, ali bolečem voskanju doma, ki za sabo pusti packarijo in vosek po vsem telesu. Tako za moške kot za ženske je rešitev laserska depilacija, ki je praktična in hitra rešitev za vse tiste, ki želite opustiti vsakodnevno britje.

Trajna laserska depilacija

Lasersko odstranjevanje dlak v Kozmetičnem salonu Nika izvajamo s posebno tehnologijo, imenovano ELOS. Gre za poseg, ki uporablja optično in radiofrekvenčno energijo, s katero toplotno poškodujemo dlačni mešiček in odstranimo korenino dlake, zato ta ne raste več. Mesto najprej segrejemo s pomočjo optične energije in tako izoliramo mesto posega, nato pa z radiofrekvenčno energijo uničimo korenino. Poseg je izjemno učinkovit tudi pri rdečih in svetlih dlakah, ki so sicer manj občutljive na tovrstne vplive. Laserska depilacija s tehnologijo ELOS je trajna, zahteva pa več ponovitev (5 do 6), saj dlake rastejo v fazah in jih ne moremo odstraniti vseh hkrati.

CENIK STORITEV

Za katere dele telesa je primerno lasersko odstranjevanje dlak?

Takšen poseg je primeren za vse dele telesa, tako za ženske kot za moške. Postopek ni boleč, večina ljudi čuti le rahlo zbadanje. Po postopku koža ostane nekoliko pordela, tako kot pri voskanju, izognili pa se boste vsem ostalim neprijetnostim. Predvsem pa je bistveno, da je takšna depilacija trajna in se boste dlak znebili za vedno. Po končani terapiji se namreč dlake ne bodo nikoli več pojavile. Cenik za lasersko odstranjevanje dlak je na voljo na naši spletni strani, cena pa je odvisna od dela telesa, s katerega želite trajno odstraniti dlake.

Kozmetični salon Nika | Lasersko odstranjevanje dlak cenik, laserska depilacija, trajna depilacija - povezave do naše spletne strani: