Pošlji povpraševanje

Depilacija hrbta za trajno odstranjevanje dlak pri moških

Depilacija hrbta pri moških je v zadnjem času storitev v porastu, saj se vedno več moških odloča za trajno odstranjevanje dlak. V salonu Nika so vam na voljo številne depilacije različnih delov telesa, med katerimi je tudi depilacija moških, katerih najpogostejša odločitev iz nabora naše ponudbe je depilacija hrbta. Nudimo pa vam še depilacijo rok, obraza, nog, podpazduhe, bikini predela pri ženskah, in tudi lasersko odstranjevanje dlačic. Če si želite gladke in svilene kože brez dlačic se odločite za trajno odstranjevanje dlak v našem salonu.

Depilacija hrbta
Depilacija moških ni več tabu

Se odločate za depilacijo hrbta pa vam je malo nerodno, ker ste moški? Za to ni več strahu, saj je tovrstna depilacija postala že popolnoma vsakdanja in v našem salonu zelo pogosta izbira moških. Pri tej depilaciji se uporabljajo voski in smole, ki se jih s trakom potegne v nasprotno smer dlačic. Omogočamo vam res varno in nebolečo depilacijo, saj jo pri nas izvajajo izkušeni in strokovni delavci. Poleg omenjenih depilacij pa vam nudimo tudi lasersko depilacijo z Elos tehnologijo, s katero poleg odstranjevanja dlačic lahko znebite tudi bolečih aken in različnih brazgotin. Primerna je za depilacijo moških ali žensk na katerem koli delu telesa. Depilacija hrbta še nikoli ni bila tako preprosta.

Trajno odstranjevanje dlakTrajno odstranjevanje dlak in depilacija hrbta

Odločite se za popolno nego telesa in se prepustite našim strokovnim delavcem, ki vam bodo strokovno izvedli trajno odstranjevanje dlak. Depilacija rok ali depilacija hrbta bo tako hitro izvedena, ugodna in učinkovita, vaša koža pa mehka in svilnata. V kozmetičnem salonu Nika se lahko poleg omenjenih storitev odločite tudi za nego obraza, telesa, masaže, manikuro in pedikuro ter obisk finske savne in solarija. Vsaka od teh sklopov storitev ima še ogromno podkategorij, tako pri masažah denimo lahko izbirate med vsaj 13 vrstami masaž. Našo ponudbo preglejte na spletni strani in se oglasite v našem salonu. Vabljeni!

Nika | Depilacija hrbta je ugodna in učinkovita - povezave do naše spletne strani: