Pošlji povpraševanje

Najugodnejša cena depilacije rok - hitro in profesionalno


V Kozmetičnem salonu Nika vam nudimo izvrstno depilacijo rok po ugodni ceni! Ste v preteklosti poizkušali z depilacijo rok doma in ugotovili, da je delo zahtevno in neučinkovito? Bi želeli preizkusiti profesionalno salonsko storitev, pa vas zaustavijo visoke cene depilacije rok? Potem imamo za vas ugodno rešitev!


Ženska depilacija rok - ugodno in učinkovito


V našem kozmetičnem salonu vas razvajamo od ponedeljka do petka in ob sobotah po dogovoru. Vedno se prilagajamo željam in potrebam strank, saj se zavedamo, da je za mnoge najugodnejši čas za žensko depilacijo rok in druge kozmetične storitve prav pozno popoldne. Nahajamo se na ugodni lokaciji na Ljubljanski cesti 19a, na Duplici pri Kamniku. Pričakalo vas bo prijetno vzdušje, energično osebje in vrhunska storitev. Ker se nahajamo izven prestolnice, so cene depilacije rok in vseh drugih storitev občutno nižje, pri tem pa kakovost izvedbe ostaja neoporečna. Cena depilacije rok na klasičen način je 16eur. Uporabljamo vrhunske voske oz. smole za depilacijo, nudimo pa tudi trajno depilacijo z ELOS tehnologijo. Ta najnovejša laserska tehnologija zagotavlja dolgotrajnejšo in učinkovitejšo odstranjevanje dlačic na vseh predelih telesa (razen okrog oči, kjer se ne izvaja). Ženska depilacija še nikoli ni bila tako učinkovita!


Zakaj izbrati depilacijo rok pri salonu Nika?

  • Prijazno osebje z bogatimi izkušnjami
  • Izjemno ugodna cena vseh kozmetičnih storitev
  • Uporaba vrhunskih pripomočkov
  • Ugodna lokacija
  • Najnovejša ELOS tehnologija trajnega odstranjevanja dlačic


Celoten sklop kozmetičnih storitev na enem mestu!


Poleg depilacije rok nudimo tudi depilacijo drugih delov telesa (obraza, nog, bikini predela, hrbta, podpazduhe) in lasersko odstranjevanje dlačic. Pri nas pa se lahko tudi razvajate s klasično masažo, francosko pedikuro, z ročno limfno drenažo, refleksno masažo stopal in mnogo več. Nudimo tudi razstrupljanje telesa in fotopomlajevanje.
Obiščite nas tudi vi in se prepričajte o vrhunskih storitvah tudi sami! Naj bo neprijetna depilacija rok doma le še spomin!

TEXT VEČ O BIKINI DEPILACIJI

depilacija nog in roketerična olja