Pošlji povpraševanje

Sprostilna masaža s čokolado

Masaža je ena najstarejših tehnik, ki pripomore k dobremu fizičnemu in psihičnemu počutju posameznika. Sprostilna masaža, pri kateri uporabljamo roke, prste, komolce, kolena, stopala in podlakti, pospešuje prodiranje kisika in hranilnih snovi v mišice. Že vrsto let ni nobenega dvoma več, kako blagodejno antistresna masaža vpliva na telo in duha. V kozmetičnem salonu Nika so strankam na voljo različne vrste masaž, npr. klasična ali anticelulitna masaža, ročna limfna drenaža, havajska lomi-lomi masaža ali takšna s toplimi zeliščnimi snopki.

Zakaj antistresna masaža s čokolado?

Ob misli na čokoladno masažo se ljudje navadno namuznejo - eni ob prijetni misli na toplo čokolado, ki polzi po njihovem telesu, drugo bolj v smislu 'ah, pa kaj si bodo še izmislili'. Naj dvomljivce potolažimo, da ima čokoladna masaža tudi povsem znanstvene dokaze: čokolada spodbuja tvorbo seratonina, imenovanega tudi 'hormon sreče'. Ne gre za marketinški trik, čokolada dejansko vsebuje snovi, ki igrajo ključno vlogo pri našem občutenju sreče, saj smo zaradi seratonina bolj sproščeni, dobro se počutimo in smo zadovoljni. Sprostilna masaža s čokolado torej ni prijetna le zaradi masaže same, ampak tudi zaradi čokolade.

Sprostilna in sladka čokoladna masaža

Sprostilna masaža s čokolado je prijetna, čutna in primerna za vsakogar, predvsem pa za ljudi, ki so pod nenehnim stresom, se slabo počutijo ter imajo suho in izčrpano kožo ter premalo tonusa. Čokolada za antistresno masažo s čokolado je sestavljena iz čistega kakava in kakavovega masla. Sprostilna čokoladna masaža, ki jo izvajamo s toplo stopljeno čokolado, vas bo popolnoma sprostila, vaša koža pa bo po njej lepa, gladka in 'nahranjena'. Si lahko predstavljate še kaj bolj prijetnega, kot je občutek, ko vam po hrbtu nežno polzi topla sladka čokolada, spretne roke pa vaš stres odpravijo s strokovno opravljeno masažo s čokolado?

Kozmetični salon Nika | Sprostilna antistresna čokoladna masaža - povezave do naše spletne strani: