Pošlji povpraševanje

Masaža proti celulitu oziroma anticelulitna masaža

Masaža proti celulitu je ena najbolj učinkovitih metod za odpravljanje maščobnih blazinic oziroma pomarančne kože. Težava, ki ji rečemo celulit, pesti predvsem ženske, saj se pri njih maščobne celice v podkožju drugače nalagajo kot pri moških. Redna anticelulitna masaža, ki se izvaja predvsem na stegnih, trebuhu in mečih, redkeje pa kje drugje, saj tudi pomarančne kože tam navadno ni, je lahko učinkovita redna terapija zoper celulit - seveda ob ustrezni količini gibanja in primerni prehrani. V kozmetičnem salonu Nika so vam na voljo tudi masaža celega telesa, refleksna masaža stopal, klasična masaža, havajska, čokoladna in aromaterapija masaža in še marsikaj. Masaža proti celulitu je seveda navadno izbira žensk, sicer pa so naše stranke tako moški kot ženske različnih starostnih skupin in življenjskega sloga, vsem pa je skupno to, da si želijo nekaj narediti za svoje zdravje in dobro počutje.

Masaža celega telesaMasaža proti celulitu uspešno odpravlja pomarančno kožo

Nezaželena pomarančna koža je večna težava žensk, velikokrat tudi tistih, ki so dovolj fizično aktivne in se zdravo prehranjujejo. Razlog za to je hormon estrogen, ki vpliva na shranjevanje maščobe. Anticelulitna masaža, ki jo izvajamo v Kozmetične salonu Nika, daje odlične rezultate. Tako kot masaža celega telesa, klasična masaža in refleksna masaža stopal tudi masaža proti celulitu spodbuja cirkulacijo in limfni sistem, le da je ta bolj ciljno naravnana na določene dele telesa - na tiste, kjer se pojavljajo nezaželene maščobne blazinice.

Masaža celega telesa

Masaža proti celulitu oziroma anticelulitna masaža se spopada s težavo pomarančne kože, za popolno sprostitev vašega telesa pa je najbolj učinkovita masaža celega telesa. Masaža proti celulitu se namreč posveča le določenim delom telesa, medtem ko masaža celega telesa poskrbi, da se popolnoma sproti celotno telo, pospeši se prekrvavitev in odpravljanje strupov iz telesa, stres pa kot po čudeži povsem izgine. Kot pri vsaki stvari tudi za takšne tretmaje velja, da jih je treba redno izvajati. Če želimo, da so učinkoviti.

Kozmetični salon Nika | Masaža proti celulitu odpravlja nezaželeno pomarančno kožo - povezave do naše spletne strani: