Pošlji povpraševanje

Ročna limfna drenaža nog, obraza in ostalega telesa

Presoterapija izhaja iz načel limfne drenaže in se uporablja za masažo nog, rok, kot tudi trupa za stimulacijo limfnega sistema. Presoterapija je odlična tako za preventivo in kurativo pri različnih težavah, ki izvirajo iz limfnega sistema. Nudimo vam strokovno ročno limfno drenažo obraza in telesa. Presoterapijo ali pa ročno limfno drenažo nog, obraza ali celotnega telesa vam priporočamo tudi, ko ste zdravi, da zdravje lažje ohranite ali kot del anticelulitnega tretmaja.


Pomen limfnega sistema

Limfni sistem v telesu je specializiran za odvajanje tekočine, filtriranje strupov in odstranjevanje odpadnih snovi iz tkiv. Pravilno delovanje limfnega sistema pomaga ohranjati zdrav imunski sistem in zdrav videz kože. V nasprotnem primeru se začnejo v telesu nabirati strupi, ki ogrožajo delovanje celic in pripeljejo do različnih težav - utrujenost, nečista koža, otekle noge, bolečine v mišicah, celulit itd. Limfna drenaža nog, obraza in ostalega telesa je nežna ročna masažna tehnika za povečanje pretoka krvi in stimuliranje delovanja limfnega sistema v telesu.


Limfna drenaža nog v medicinske ali kozmetične namene

Limfna drenaža predvsem nog je znana po lepotnih popravkih (npr. kot anticelulitni tretma, odpravljanje podočnjakov), razlogi za njeno uporabo po celem telesu pa so predvsem medicinski: razstrupljanje telesa, obnavljanje tkiva po opeklinah, brazgotinah, odstranjevanje nekaterih vnetij, zmanjševanje simptomov kronične utrujenosti, premagovanje stresa itd.


Limfna drenaža nog je primerna:
- pri zateklih nogah ali kot preventiva pri zatekanju nog,
- po poškodbah sklepov (otekline),
- pri zastajanju vode v telesu,
- pri revmatskih obolenjih,
- kot anticelulitni tretma,
- za ohranjanje tonusa kože pri hujšanju,
- po operativnih posegih...


Limfna drenaža obraza za spočit in čist videz

Priporoča se pri:
- utrujeni koži (odpravljanje podočnjakov),
- nečisti, aknasti koži,
- po-operativnem celjenju...


Pokličite nas in se dogovorite za termin!