Moška depilacija ni več le modna muha!


Moška depilacija je vse bolj priljubljena metoda za odstranjevanje neželenih dlačic pri moških. Moška depilacija se izvaja na hrbtu, ramenih, v pazduhah in po prsnem košu. Vse več moških pa se odloča tudi za Brazilsko depilacijo.

 

Moška depilacija

Kaj je brazilska depilacija?

Gre za odstranjevanje dlačic v intimnih predelih. Depilacija ima v primerjavi z britjem dolgotrajnejši učinek, dlake pa se sčasoma tudi stanjšajo in razredčijo. Britje je lahko za moške  zelo neudobno. Moška depilacija omogoča odstranitev vseh neželenih dlačic brez draženja kože. Klasična depilacija se izvaja z uporabo posebnih smol ali voskov.  Klasična moška depilacija, kjer so depilacijske površine večje, mora biti izvedena strokovno, da ne pride do povzročanja alergijskih reakcij kože. Poseben vosek za brazilsko depilacijo se nanese s trakovi, ki jih s hitrimi gibi odstranimo. Pomembno je, da se depilacija izvaja pravilno, saj je le tako popolnoma neboleča. Ob klasični, pa je zahtevnejšim strankam  na voljo tudi trajna, laserska depilacija, kjer dlačice odstranimo z uporabo optične in radiofrekvenčne energije. Glavna prednost trajne depilacije je termalna poškodba dlačnih mešičkov, posledično pa preprečevanje ponovne rasti dlak. Moška depilacija z laserjem postaja vse bolj zanimiva tudi za moške uporabnike.

 

 

Brazilska depilacija v Ljubljani in bližnji okolici

Večina kozmetičnih salonov nudi različne vrste depilacije, med katerimi sta tudi moška depilacija in brazilska depilacija. V Ljubljani lahko obiščete več priznanih kozmetičnih salonov, v Duplici pri Kamniku pa vas bomo prijazno sprejeli v sodobnem kozmetičnem salonu Nika. Ob negi obraza in telesa, masažah, manikurah, savni in depilacijah vam je pri nas na voljo tudi francoska pedikura.

 

Moška brazilska depilacija

Potrebujete rešitev, kako se znebiti nezaželenih dlak?

Ne sprašujte se več kaj je brazilska depilacija. Vabljeni, da preizkusite zaupno, strokovno, varno in neboleče odstranjevanje dlak. Za depilacijo različnih predelov telesa se uporabljajo voski, primerni za  različne vrste dlačic in kože. Naravni vosek za brazilsko depilacijo  in olja za nego kože zagotavljajo nežno in temeljito odstranjevanje neželenih dlak. Več izveste na povezavi www.kozmeticnisalon-nika.si.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Ljubljanska cesta 19a
Duplica pri Kamniku
Spletna stran
E-pošta
01 831 63 12
Seznam fraz
moška depilacija, depilacija  
ZEMLJEVID