Pošlji povpraševanje

Ženska depilacija - pozabite na britvice

Ženska depilacija v sodobni družbi velja za nujno, a precej nepriljubljeno vsakodnevno opravilo med ženskami. Sploh v poletnih mesecih je depilacija celih nog postala nekaj vsakdanja, a vsakodnevno britje ali domača depilacija lahko postaneta precej zamudno in boleče opravilo. Ker je ženska depilacija, ki jo opravimo doma tako neprijetna vam svetujemo, da za odstranjevanje dlak izberete usposobljeno osebjekozmetičnega salona Nika. Ponujamo več vrst depilacij, med njimi sodepilacija celih nog, obraza, rok in hrbta, depilacija pod pazduho in bikini predela.

Če pa želite, da nadležna redna ženska depilacija z voskom ali britvico postane preteklost, pa se lahko odločite tudi za lasersko odstranitev dlačic s tehnologijo ELOS, ki bo poskrbela, da se trajno znebite dlačic kjerkoli na telesu.

Ponudba ženske depilacije v Kozmetičnem salonu Nika

V našem salonu vam naredimo več vrst ženske depilacij in moške depilacije:

  • depilacija obraza,
  • depilacija celih nog,
  • depilacija rok,
  • depilacija hrbta,
  • depilacija podpazduhe in
  • depilacija bikini predela (brazilska depilacija).
  • lasersko odstranjevanje dlačic

Ženska epilacija

Neboleča depilacija celih nog in depilacija pod pazduho

Odločitev katera depilacija je primerna za vas včasih ni lahka, a mi vam s svetovanjem pomagamo pri tej odločitvi in upoštevamo vaš tip kože. Tako vam nudimo različne postopke odstranjevanja dlačic, tako z voskom in trajno lasersko odstranjevanje. Vse več je tudi moških strank, ki se odločajo za depilacijo pod pazduho, depilacijo rok ali hrbta. Moška depilacija je precej primerna tudi za profesionalne športnike.


Trajna ženska depilacija

Če se večkrat odločite za depilacijo celih nog ali pa depilacijo pod pazduho, vam priporočamo trajno lasersko odstranitev dlačic, ki ni več lukusz.

Trajno odstranjevanje dlačic z laserjem deluje po principu uničevanja mešičkov dlačic s pomočjo optične in radiofrekvenčne energije, ki termalno poškodujeta mešiček dlačice in s tem preprečita normalno rast dlake. Lasersko odstranjevanje dlačic z ELOS tehnologijo poskrbi, da se po 5. do 6. tretmajih toplotno uničijo vsi mešički.

Obiščite nas v kozmetičnem salonu Nika in skupaj bomo poiskali prav način odstranjevanja dlačic za vas. Vabljene tako ženske kot moški.