Pošlji povpraševanje

Nega telesa in obraza v Kozmetične salonu Nika

Vsi se v nekem trenutku v življenju zavemo, da moramo za svoje telo čim bolje skrbeti - saj veste: zdrav duh v zdravem telesu. Redna nega telesa se pri nekaterih bolj vestnih začne že v zgodnji mladosti, večina pa z njo odlaša, dokler se ne pokažejo prvi znaki staranja ali bolezni. Tudi v tem primeru velja rek 'bolje pozno kot nikoli', zato ima nega telesa in obraza vedno dobrodejni učinek na naše počutje. Bistveno je seveda redno negovanje telesa doma, a vsaj občasni obiski v kozmetičnem salonu so odlično dopolnilo vaši skrbi za zdravje in dobro počutje.

Nega telesa

Popolna nega telesa

V kozmetičnem salonu Nika vam nudimo storitve kot so popolna nega telesa, ki zajema čiščenje oziroma razstrupljanje organizma s pomočjo savne, nega obraza, pomlajevanje kože na obrazu in dekolteju z različnimi metodami, pedikura in manikura, masaža telesa, depilacija in solarij. V svojem bistvu torej nega telesa pomeni celosten pristop k negovanju našega telesa, s katerim dosežemo dobro počutje in prijeten videz. Po napornem dnevu se lahko pri nas popolnoma sprostite v finski savni, s katero iz telesa odpravite strupe, ali pa se prepustite spretnim rokam maserja. S tem si hkrati okrepite imunski sistem, ki je v prihajajočih hladnejših dneh bistven za dobro počutje.

Masaža celega telesa

Nega telesa v Kozmetičnem salonu Nika vključuje tudi masažo telesa. Svojim strankam že vrsto let ponujamo klasično masažo, ki sprošča mišice, izboljšuje cirkulacijo, spodbuja prebavo in izločanje strupov ter izboljša splošno počutje, havajsko masažo, nego telesa in obraza s čokolado, masažo s toplimi zelišči ali školjkami ter indijsko protistresno masažo glave. Nega telesa zajema tudi limfno drenažo, s katero spodbudimo limfni sistem in izločanje odpadnih snovi iz telesa. Poleg takšne nege telesa vam priporočamo tudi terapijo za učvrstitev prsi, refleksno masažo stopal in aromaterapijo. Zagotavljamo vam, da se boste po obisku pri nas počutili sveže in mladostno, kot še nikoli.

Kozmetični salon Nika | Nega obraza in telesa, masaža telesa - povezave do naše spletne strani: