Pošlji povpraševanje

Lasersko nekirurško pomlajevanje obraza

Si želite bolj mladostnega videza z manj gubami ter bolj čvrste kože na obrazu? V kozmetičnem salonu Nika vam omogočamo pomlajevanje obraza oz. glajenje gub na mnoge različne načine. Poleg pomlajevanja obraza preko naravne nege obraza z organsko kozmetiko si pri nas lahko privoščite tudi, še bolj učinkovito, lasersko pomlajevanje obraza.

Lasersko pomlajevanje obraza za vidne, dolgotrajne rezultate

Lasersko pomlajevanje obraza je nekirurško pomlajevanje, ki ponuja izredne rezultate, saj je koža po laserski terapiji veliko bolj čvrsta, napeta in pomlajena. Z laserskim pomlajevanjem obraza vidno zmanjšamo globoke gube ter popolnoma odpravimo majhne gubice. Tako je koža na obrazu vidno pomlajena, vaše skrbi v zvezi z videzom obraza pa postanejo stvar preteklosti. Pri nas je lasersko pomlajevanje obraza mogoče s tehniko fotopomlajevanja z ELOS tehnologijo, ki poleg glajenja gub odpravlja tudi druge nepravilnosti obraza kot so sončne ali starostne pege, aknasta koža, znamenja, brazgotine ter pigmentne ali žilne nepravilnosti.

ELOS tehnologija za nekirurško pomlajevanje in učvrstitev kože

Lasersko oz. nekirurško pomlajevanje obraza ELOS tehnologija je tehnika laserskega pomlajevanja obraza in je visoko učinkovita tehnologija, ki združuje optično in električno energijo, zaradi česar je omogočena večja prodornost v tkivo in tako boljši končni rezultati pomlajevanja obraza. Laserska ELOS tehnologija deluje preko segrevanja in razgradnje melaninskih celic, s čimer povzroči manjšo proizvodnjo melanina v koži. Proces tega laserskega nekirurškega pomlajevanja obraza povzroči začasno potemnitev kože, ki pa po kratkem času izgine skupaj z neželenimi nepravilnostmi na koži.

Za pomlajevanje obraza in pomlajenost pomembna sprostitev

Je pa za pomlajevanje telesa pomembna tudi sprostitev duha. V kozmetičnem salonu Nika vam poleg laserskega pomlajevanja obraza ponujamo tudi nego telesa, depilacijo, masaže, limfno drenažo, manikuro, pedikuro, finsko savno, piling za obraz, solarij, ličenje in še več storitev za pomlajevanje obraza in telesa preko sprostitvenih tehnik. Vse naše tehnike pomlajevanja so nekirurške tehnike pomlajevanja. Da bi se bolje počutili v svoji koži obiščite Kozmetični salon Nika in se poleg že omenjenih sprostitvenih tretmajev pozanimajte tudi o laserskem pomlajevanju obraza - pomlajevanju z ELOS tehnologijo, po katerem je v zadnjem času vedno večje povpraševanje. Obiščite nas (oziroma našo spletno stran), ne bo vam žal!

Kozmetični salon Nika | Lasersko pomlajevanje obraza, pomlajevanje obraza, nekirurško pomlajevanje - povezave do naše spletne strani:

- Lasersko pomlajevanje obraza

- Pomlajevanje obraza

- Nekirurško pomlajevanje