Pošlji povpraševanje

Depilacija obraza, bikini predela idr.: profesionalno in ugodno!

Depilacija obraza v kozmetičnem salonu je storitev, za katero se odloča vse več žensk. Če je bila še nedolgo tega depilacija obraza pri ženskah skorajda tabu tema, pa danes zadrega izginja. V Kozmetičnem salonu Nika se pogosto srečujemo s strankami, ki jih zanima profesionalno odstranjevanje motečih dlačic z obraza. Seveda pa depilacija obraza ni edina storitev, ki jo ponujamo, ampak imamo veliko izkušenj tudi z drugimi oblikami depilacije - hrbet, depilacija celih nog, brazilska depilacija bikini predela ... Zagotavljamo vam, da boste iz našega salona odšli zadovoljni, ne glede na izbrano vrsto depilacije (bikini predel, obraz, hrbet, depilacija celih nog idr.)!

KAJ JE FRANCOSKA DEPILACIJA?

Depilacija obraza - da ali ne?

Se sprašujete, ali bi bila depilacija obraza primerna rešitev za vas? S pretirano poraščenostjo po obrazu se sooča precej več žensk, kot jih govori o tem. Pogosto so težave najbolj izrazite na določenih delih obraza. Tako se drobne dlačice velikokrat pojavijo na delu obraza tik nad ustnico/pod nosom. Čeprav gre za navidezno majhno težavo, pa lahko za mnoge ženske to pomeni zmanjšano samozavest. Če to velja tudi za vas, je depilacija obraza oziroma delov obraza zagotovo dobra izbira. Seveda pa je mogoče šele na podlagi ocene stanja ugotoviti, ali bi bila v vašem primeru smiselna depilacija obraza - ali pa bi se bilo morda bolje odločiti za drugačen postopek, npr. za lasersko odstranjevanje dlačic z obraza.

Depilacija celih nogDepilacija dlačic na obrazu

Profesionalno izvedena depilacija obraza

V našem salonu vam z veseljem predstavimo različne vidike depilacije obraza in vam pomagamo presoditi, ali je depilacija obraza prava rešitev za vas. Naše bogate izkušnje z odstranjevanjem nezaželenih dlačic z obraza nam omogočajo individualen pristop in izbiro zares najustreznejše metode. Če se odločite za depilacijo obraza, pa je to vsekakor nekaj, česar se ni najbolj pametno lotiti doma. Depilacija obraza mora biti izvedena profesionalno, saj le to prinaša optimalne rezultate. Koža na obrazu je izjemno občutljiva, zato lahko pretirano agresivno odstranjevanje dlačic povzroči precej škode. Če so torej dlačice na vašem obrazu zelo moteče, nas čim prej obiščite. Zagotavljamo vam, da boste izjemno zadovoljni z rešitvijo, ki jo bomo poiskali za vas!

Depilacija bikini predela - rezultati, ki trajajo

Seveda pa depilacija obraza ni naša edina storitev. Odstranjevanje dlačic je postopek, ki ga lahko izvedemo na različnih delih telesa. Poleg obraza tako izvajamo tudi depilacijo celih nog in rok ter podpazduh, zelo priljubljena pa je tudi brazilska depilacija. Hrbet je še eden izmed delov telesa, kjer je možno odstranjevanje dlačic. Če vas zanima predvsem brazilska depilacija bikini predela in če se za profesionalno odstranjevanje dlačic z bikini predela doslej še niste odločili, vas verjetno skrbi, kako boleč je postopek. Znano je, da je tudi koža na bikini predelu, podobno kot na obrazu, zelo občutljiva. Vendar pa naše bogate izkušnje z odstranjevanjem dlačic z bikini predela in uporaba najkakovostnejših pripomočkov poskrbijo, da je tudi brazilska depilacija bikini predela skorajda povsem neboleča. Dlačice z bikini predela odstranimo hitro in nežno. Najlepše pa je, da se vam nato kar nekaj časa ne bo treba ukvarjati z dlačicami na bikini predelu. Rezultati, za katere poskrbi brazilska depilacija bikini predela, trajajo zelo dolgo. Dlačice, ki jih odstranimo z bikini predela, načeloma zrastejo šele po 3-4 tednih. Dolgotrajni rezultati pa niso zagotovljeni le pri brazilski depilaciji bikini predela, ampak tudi pri odstranjevanju dlačic z drugih delov telesa (hrbet, depilacija celih nog idr.).

VEČ O BRAZILSKI DEPILACIJI >>>


Depilacija (bikini predela, obraza idr.) po ugodni ceni!

Depilacija hrbta, bikini predela, obraza, depilacija celih nog ipd. so postopki, ki jih v našem salonu izvedemo resnično profesionalno. Obenem pa vam lahko zagotovimo tudi najboljšo ceno za depilacijo - obraza, bikini predela, hrbta, celih nog, podpazduh oziroma dela telesa po izbiri. Depilacija bikini predela, obraza in drugih delov telesa bo tako izvedena hitro, neboleče, profesionalno in ugodno. Vabljeni!