Pošlji povpraševanje

Ličenje obraza: dnevno naravni make up in popolno poročno ličenje

Zaradi hitrega načina življenja, neprestanih skrbi in odgovornosti vse manj časa namenjamo skrbi za naše telo in duha. V kozmetičnem salonu Nika se zavedamo, kako pomembna je skrb za našo zunanjost in dobro počutje. V vseh storitvah vam ponujamo diskretnost, prijaznost in pozitivno energijo. Vzemite si čas in prisluhnili vam bomo. V našem salonu vam bomo omogočili dragocene trenutke sproščanja. Nudimo vam storitve, kot so ličenje obraza, depilacija, masaža, manikura, pedikura in razstrupljanje telesa, zelo priljubljena storitev pa je tudi pomlajevanje kože oz. fotopomlajevanje. Med masažami je zelo priljubljena čokoladna masaža. Poleg tega so vam na voljo tudi savne in solarij.

Ličenje obraza za dnevno naravni make up

Ličenje je ena najbolj priljubljenih in razširjenih oblik nege obraza, ki vključuje veliko svobodnega izražanja in razvija domišljijo. Lepo in skladno naličen obraz je okras in pika na i vsake urejene sodobne ženske. Pri ličenju obraza ni vedno treba upoštevati modnih smernic. Pomembneje je, da naravni make up predstavlja osebnost ženske, saj ji bo popoln make up še dodatno utrdil samozavest. V modi že nekaj časa velja trend, imenovan naravno dnevno ličenje. Naravno ličenje obraza je diskretno in pripomore k svežemu in urejenemu videzu. Dnevno ličenje v naravnih odtenkih bo prikrilo tudi nepravilnosti na koži.

Ličenje za vsako priložnost: za poroko

Ličenje je pomembno ob najrazličnejših priložnostih. Dnevni naravni make up vam bo dajal eleganten videz v službi, večerni make up pa je primeren za večerno zabavo ali večerjo v dvoje. Naše izkušene vizašistke bodo poskrbele tudi za slavnostni naravni make up. Z njim se boste lahko udeležili raznovrstnih slovesnosti, kot so maturantski ples, novoletno slavje ali poroka. Poročno ličenje obraza je diskretno in ne vsebuje težkih barv, ki bi lahko pokvarile razpoloženje. Navdih za poročno ličenje je v celoti romantika. Da se bo make up za poroko tudi obdržal, pa uporabimo kamuflažni puder in puder v prahu, ki naredi tako imenovani mat učinek. Ta bo še posebej dobrodošel pri poročnem fotografiranju.

Ličenje obraza

Doživite dragocene sproščujoče trenutke v našem salonu.