Pošlji povpraševanje

Nega rok in nohtov si zasluži posebno pozornost

Nega rok in s tem tudi nega nohtov si zaslužita posebno pozornost, saj so roke ravno tako kot obraz zelo izpostavljene zunanjim vplivom. Poleg tega z rokami opravljamo vsa mogoča opravila, dodatno pa jih obremenjujejo detergenti, čistila in pogosto umivanje z milom. Naše roke si zato zaslužijo posebno, predvsem pa redno nego, v nasprotnem primeru se z leti pokažejo posledice naše malomarnosti. Roke so dovzetne za staranje, na njih se najhitreje pokažejo starostne pege, poudarjene žile, gube in suha koža. Negovane roke pa imajo žametno, mehko in rožnato kožo ter urejene nohte.

Nega rok

Osnovna nega rok se začne z vsakodnevnim umivanjem rok, po vsakem umivanju jih je treba roke namazati še s hranljivo in negovalno kremo. Odlična rešitev za nego rok in nohtov pa je tudi obisk kozmetičnega salona.

MANIKURA - NEGA NOHTOV

Klasična manikura omogoča hitro in enostavno nego vaših rok, predvsem pa osvežitev oblike nohta. Že vrsto leto je priljubljena tudi francoska manikura, saj bele konice nohtov in nežnejši odtenki laka delujejo popolnoma naravno in nevsiljivo. V kozmetičnem salonu Nika vam nudimo tudi posebno naravno manikuro Jessica, ki je namenjena vsem tipom naravnih nohtov.

Manikura Jessica - naravna nega rok in nohtov

Nega rok in nohtov Jessica je kozmetični postopek, ki se začne z intenzivnim nanosom olja in kreme. Temu sledi masaža rok s termično rokavico, da se nohti in koža segrejejo in lahko vpijejo hranljive sestavine. Obnohtno kožico odstranimo s posebnim strojčkom, s tem pa spodbudimo tudi prekrvavitev korena nohta. Nohte nato mehčamo v kopeli, da jih lažje oblikujemo s pilico. Ko nohte skrtačimo, nanje nanesemo podlak, ki ščiti in vlaži noht, hkrati pa omogoča lepši in trajnejši nanos osnovnega laka. Za konec nohte premažemo še z nadlakom in ko se ta posuši, postane zelo trden in učinkovito zaščiti nanos laka. Hkrati pa vaši nohti dobijo briljanten lesk.

Nega nohtovManikuraManikura - nega rok in nohtov

Z Jessica gel laki bodo vaši nohti ostali urejeni tudi do štiri tedne. Nega nohtov z Jessica gel laki je hitra, enostavna in obstojna rešitev za vsako žensko, ki si želi imeti urejene nohte.

Obiščite kozmetični salon Nika, kjer bo naravna nega rok in nohtov poskrbela, da boste na svoje roke ponosni.

Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Kozmetični salon Nika | Nega rok, nega nohtov, manikura - povezave do naše spletne strani: