Pošlji povpraševanje

Ročna limfna drenaža in razstrupljanje telesa

Limfni oziroma mezgovni sistem je pomemben element pri ohranjanju našega zdravja, saj opravlja razstrupljanje telesa. Naloga limfnega sistema je, da iz telesa odstrani različne odpadne snovi. Ročna limfna drenaža je pomembna za to, ker spodbuja delovanje limfnega sistema in s tem pospešuje odvajanje tekočine, beljakovin, maščobnih molekul in delcev tujkov iz telesa - poskrbi torej, da se iz našega telesa izločijo strupi in s tem ohrani zdrav in močan imunski sistem. Poleg ročne limfne drenaže vam v kozmetičnem salonu Nika nudimo še mnoge druge storitve, kot so: aromaterapija, različne vrste masaž (klasična, havajska, tajska, indijska, anticelulitna, antistresna masaža), nega obraza, manikura, pedikura, depilacija, ličenje, savna in solarij.

Kakšne težave odpravlja ročna limfna drenaža

Zaradi neustreznega delovanja limfnega sistema se v telesu začnejo zadrževati toksini, kar seveda negativno vpliva na zdravje celotnega organizma. Ročna limfna drenaža se uporablja za odpravljanje vzroka težav, kot so otekle noge, zastajanje vode v telesu, celulit, akne, utrujenost, bolečine v mišicah itd. Da, vse te težave resnično lahko odpravi ročna limfna drenaža. Cenik vseh storitev, ki jih ponujamo, je na naši spletni strani, na vsa vprašanja o naši ponudbi pa bomo seveda z veseljem odgovorili po elektronski pošti ali telefonu. Za vaše dobro počutje boste dobro poskrbeli, saj ročna limfna drenaža ni samo razstrupljanje telesa, temveč tudi odlična antistresna masaža. V kozmetičnem salonu Nika poskrbimo za zdravje in lepoto vašega telesa - pokličite nas in storite nekaj zase!

Kako se izvaja ročna limfna drenaža

Razstrupljanje telesa je naraven proces, ki ga spodbuja ročna limfna drenaža (cenik je na voljo na spletni strani). Odpravlja zdravstvene in kozmetične težave. Gre za posebno tehniko masaže, ki se izvaja po t. i. principu potisk-premik. Gibi po telesu so počasni in enakomerni, pritiska pa se zelo rahlo. S tem ročna limfna drenaža pospešuje delovanje limfnega sistema in izločanje strupov iz telesa. Poleg tega na telo deluje zelo pomirjujoče, zato je ročna limfna drenaža hkrati tudi odlična antistresna masaža.

Kozmetični salon Nika | Ročna limfna drenaža, finska savna, antistresna masaža, razstrupljanje telesa - povezave do naše spletne strani: