Pošlji povpraševanje

Pedikura, manikura in obnovitvena nega

Depilacija, manikura in pedikura so najbolj pogoste kozmetične storitve, ki jih opravljamo s prihodom toplih dni. Kozmetični salon Nika nudimo spekter storitev za nego nog in rok, da bo vaša koža gladka, nohti pa urejeni. Najsi gre za klasično pedikuro, manikuro ali kakšno bolj zahtevno in temeljito nego naša ekipa strokovnjakov vam pomaga do urejenega videza, poleg tega pa bo za pedikuro cena zelo ugodna.

Klasična pedikura po francosko


pedikura cenikklasična nega nohtov na nogi


Najbolj elegantno - klasična pedikura je t.im. francoska manikura, kjer so poudarjene le konice nohtov, površina pa ohrani lepo naravno barvo. Po takšnem postopku je lahko dela oboje pedikura in manikura. Pedikura, ki pomeni nego stopal, vključuje tudi obnovitveno nego in strokovno oblikovanje nohtov. Kljub temu, da dobite izvrstno in celovito storitev, pa bo za pedikuro cenik prijazen denarnici. Nudimo tudi permanentno francosko pedikuro, ki zdrži tja do šest tednov. Svetlobno obstojni gel prekrije nohte z gloss efektom in drži zelo dolgo, tako da bo s takšno pedikuro cena zelo ugodna. Naša klasična pedikura je še posebej dobra izbira za poslovne ženske, saj gre za nevtralno izbiro za vsakršno priložnost.

PREBERITE SI VEČ O MANIKURI

Urejene roke


Tako kot za stopala poskrbi pedikura, manikura neguje naše roke. Lepi nohti niso kar prirojeni, ampak so takšni, če jih skrbno negujemo. Manikura poskrbi za lepo oblikovane nohte, obnohtno kožico in nanos laka po izbiri. Po njej po koža rok gladka in mehka. Usklajena pedikura in manikura daje zelo lep videz in veliko pove o naši osebnosti.

Privoščite si torej celovito manikuro in pedikuro. Cenik za manikuro se začne že pri 12 evrih, za pedikuro pa pri 26 evrih. Salon Nika se nahaja na Ljubljanski cesti 19a, na Duplici pri Kamniku. Naročite se za tretma in poskrbeli bomo, da odidete lepši in samozavestnejši. Poleg pedikure in manikure si lahko privoščite še depilacijo celih nog ali bikini predela, ali pa na primer nego obraza, masažo, savno ... Naše poslanstvo je, da se v svoji koži počutite odlično. Za pedikuro Ljubljana nikakor ni edina prava lokacija, pri Kamniku poskrbimo za vas na najvišjem nivoju.