Pošlji povpraševanje

Kako pravilno poskrbeti za nego kože na obrazu?

Obraz je del telesa, ki ga na človeku najprej opazimo. Prav zato je izjemno pomembno, da je naš obraz urejen in koža na obrazu negovana. Seveda lahko za nego kože veliko naredimo že sami doma, kljub temu pa se priporoča tudi nega obraza v kozmetičnem salonu, kjer za sijočo in napeto kožo poskrbijo strokovnjaki. Tretmaji nege obraza, ki jih ponujamo v našem salonu temeljijo na naravni, nežni in učinkoviti zaščiti kože pred negativnimi vplivi okolja. Negovalni postopek bo kožo očistil, prenovil, ji povrnil mehkobo, njeno ravnovesje in jo nahrani ter obogatil.

TEŽAVE S PREKRVAVITVIJO? NEGA S PEKOČO PAPRIKO!

Pri negi obraza je potrebno upoštevati nekaj nasvetov, saj lahko le z njihovo pomočjo dosegamo želene rezultate. Pri negi obraza doma in nasploh pri negi kože je izjemno pomembno, da redno uporabljamo vlažilne kreme, ki so bogate z vitamini, predvsem z vitaminom E. Vitamin E je za zdravo koži izjemno pomemben, saj zavira proces staranja in uničuje proste radikale. Zaželeno je tudi uporabljanje mask za obraz. Najboljše maske so takšne ki jih lahko pustite na obrazu čez noč, saj koža ravno ponoči počiva in vsrka vse učinkovine, ki jih potrebuje. Pri nanašanju mask je potrebno biti pozoren na to, da jih vedno nanesemo na čisto kožo. Nadalje je potrebno pri negi obraza vsaj enkrat tedensko uporabiti piling, s pomočjo katerega iz površine kože odstranimo stare delce kože. Piling se ne priporoča zgolj na obrazu, pač pa ga je priporočljivo uporabljati tudi na drugih delih telesa. Če se odločimo za depilacijo z voskom nam piling tako pomaga zavirati vraščanje dlačic v kožo.

Pri negi obraza ne smemo pozabiti na UV zaščito kože

V vročih poletnih dneh se radi nastavljamo soncu. Zato ne smemo pozabiti na UV zaščito. Vendar pa je potrebno biti pozoren, ko soncu nismo izpostavljeni namerno, vendar imajo njegovi žarki vseeno vpliv na našo kožo. Zato je zaželeno, da ima že dnevna krema vsaj osnovno UV zaščito in nas tako ščiti pred sončnimi žarki.

Nega obraza domaNega obraza v Ljubljani

Kakšna je razlika med jutranjo in večerno nego obraza?

Ločiti moramo tudi med jutranjo in večerno nego obraza. Zjutraj si je priporočljivo obraz očistiti z mlačno vodo in kremnim gelom za čiščenje obraza. Čiščenje nato nadaljujemo s tonikom, ki pomaga odpraviti preostala sredstva za čiščenje make-upa ter kremnega gela. Po čiščenju kože je potrebno na njo nanesti dnevno vlažilno kremo, ki pušča koži občutek mehkobe in gladkosti. Tudi večerna nega obraza se prične s čiščenjem kože, vendar se zaključi z vlažilno nočno kremo za obraz. Seveda zvečer ne smemo pozabiti na temeljito odstranjevanje make-upa.

Kakovostna nega obraza v kozmetičnem salonu Nika

V kozmetičnem salonu Nika nudimo različne tretmaje za nego obraza. Ponujamo nego za okrog oči, ki zmanjša gubice in blagodejno vpliva na podočnjake. Tretma je sestavljen iz rastlinskih izvlečkov. Odstranjuje in preprečuje temne kolobarje in otekline, vlaži kožo, jo gladi in napenja.

Poleg nege obraza je pestra je tudi ponudba drugih storitev

Vas zanima več o negi občutljive kože, ki jo ponujamo v našem salonu? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o kakovosti storitev, ki jih ponujamo v našem salonu. Poleg nege kože se lahko stranke pri nas odločijo tudi za različne vrste depilacije, poleg tega pa ponujamo tudi masaže, pedikuro in manikuro. Vse storitve izvajamo kakovostno, med tretmajem pa se stranki popolnoma posvetimo in dosledno upoštevamo njene želje. Z veseljem vam bomo na vsa vprašanja, ki se vam še zastavljajo, odgovorili tudi po telefonu ali po e-pošti, da se boste enostavneje odločili o tipu tretmaja, ki je primeren za vas, seveda pa se lahko naročite tudi na sam tretma.

NE POZABITE TUDI NA PILING