Pošlji povpraševanje

Vosek za brazilsko depilacijo s pomirjajočim učinkom in depilacija rok

depilacija rok cena

Vosek za brazilsko depilacijo je nekaj, ob čemer mnogi pomislijo na bolečino. Vendar pa vosek za brazilsko depilacijo nikakor ne bi smel imeti takega učinka. Seveda pa je potrebna premišljeno izvedena brazilska depilacija. Doma je praktično nemogoče zagotoviti, da bi bile bolečine minimalne, poleg tega pa boste težko našli primeren vosek za brazilsko depilacijo. V Kozmetičnem salonu Nika slovimo po tem, da vas pri nas čaka najmanj boleča brazilska depilacija v Ljubljani in širši okolici. Se sprašujete, kaj je naša skrivnost? Berite dalje ...


Kvaliteten vosek za brazilsko depilacijo izredno pomemben


Poleg izkušenega osebja je nujen tudi pravi vosek za brazilsko depilacijo. Da bi bila depilacija karseda neboleča in kasneje ne bi prihajalo do težav z razdraženo kožo, v našem salonu uporabljamo vosek za brazilsko depilacijo, ki ima pomirjevalni učinek. Po nanosu trakove odstranimo s hitrim gibom, in sicer v nasprotno smer rasti dlačic. S pravilnim pristopom in s primernimi pripomočki je možna praktično povsem neboleča, hitra in obstojna brazilska depilacija. Doma ne bi mogli doseči podobnih učinkov, zato je obisk kozmetičnega salona nujen. Vaša izbira pa je, komu boste zaupali tako delikatno opravilo, kot je brazilska depilacija. V Ljubljani z okolico, natančneje v Kamniku, najdete naš salon, kjer bomo poskrbeli, da bo izkušnja za vas prijetna in neboleča. Med naše storitve pa med drugim spada tudi čiščenje kože na obrazu in urejanje nohtov.


Profesionalna depilacija rok in drugih delov telesa


Poleg brazilske depilacije je pri nas možna tudi depilacija rok, nog, obraza, trebušnih dlačic, podpazduh in hrbta. Tudi depilacija rok je zelo priljubljena, še posebej če so vaše dlačice močnejše in temnejše. Profesionalna depilacija rok z voskom je precej boljša izbira od britja, saj postanejo dlačice mehkejše, kar podaljša intervale med posameznimi depilacijami. Seveda je možna tudi depilacija moških, ne le žensk. Danes depilacija moških ni več tabu, ampak spada med osnovno nego, zato ste pri nas dobrodošli vsi, ne glede na spol!

PEDIKURA IN MANIKURA

NEGA TELESA

vosek za brazilsko depilacijo cena