Pošlji povpraševanje

Čiščenje organizma: razstrupljanje oziroma detoksikacija telesa

V kozmetičnem salonu Nika vam nudimo storitve, ki bodo poskrbele za nego vašega obraza in telesa. Zavedamo se namreč, da sta tudi zunanjost in dobro počutje pomembna za krepitev zdravja. V našem masažnem salonu bomo za vašo sprostitev poskrbeli s storitvami, kot so ličenje obraza, ki vključuje tudi poročno ličenje, depilacija, masaža, pedikura, manikura in razstrupljanje telesa, pri katerem gre za čiščenje organizma s pomočjo potenja v savni. V našem salonu imamo finsko savno, ki je med savnami najpogostejša. Razstrupljanje oz. detoksikacija organizma je namreč ravno tako pomembno kot zunanje čiščenje telesa z mili in vodo.

Čiščenje organizma s potenjem v finski savni

Razstrupljanje organizma in ostali pozitivni učinki uporabe savne so že dolgo znani. V savni se telo zaradi vročine pregreje in spoti, z znojenjem pa se iz telesa odstranijo odvečni toksini, ki jih vnesemo z nepravilno prehrano, stresom in z življenjem v onesnaženem okolju. Savna spodbudi tudi presnovo, okrepi imunski sistem, izboljša spanec in razpoloženje ter prinese telesno in duševno sprostitev. Čiščenje organizma, ki ga pospešujeta pregrevanje in potenje v finski savni, predstavlja najboljši način za razstrupljanje telesa.

Detoksikacija oz. razstrupljanje telesa, medtem ko uživate v savni

Finska savnaFinska savna je leseni prostor, v katerem se peč z vročim kamenjem poliva z vodo. Tako se zrak še bolj segreje in omogoči močnejše potenje. Močnejše kot je potenje, učinkovitejša je detoksikacija telesa. Finsko savno je priporočljivo obiskati enkrat ali dvakrat na teden. Po mnenju nekaterih niti vsakodnevno savnanje ni škodljivo, če se pri tem dobro počutimo. Paziti je treba le na to, da se koža ne izsuši. Tako kot vse ostale storitve, so tudi ure savnanja prilagojene željam strank, saj se zavedamo, da si ljudje povečini najlažje vzamejo čas v večernih urah. V kozmetičnem salonu Nika si lahko privoščite zasebno sprostitev v finski savni, ki je individualna in se nahaja v ločenem prostoru. Poskrbite zase - odločite se za čiščenje organizma in okrepite svoje zdravje.

Vabljeni na našo spletno stran!