Pošlji povpraševanje

nega kože na obrazuGlobinsko čiščenje obraza: ugoden cenik osvežilne nege obraza in dekolteja

Globinsko čiščenje obraza je osnovni pogoj za zdravo in lepo kožo. V času, ko se nam vedno kam mudi in imamo nešteto opravkov, včasih pozabimo nase in na svojo kožo. Zunanji vplivi, premalo spanja, stres itd. - vse to vpliva tudi na kožo na našem obrazu. Vzemite si čas zase in dovolite, da poskrbimo za primerno nego vašega obraza. Pokličite nas in se dogovorite za termin. Vse informacije o storitvah nege obraza in dekolteja ter ostalih storitvah, ki vam jih nudimo, so na voljo na naši spletni strani, kjer si lahko ogledate tudi cenik. Globinsko čiščenje obraza z naravno kozmetiko bo osvežilna nega, ki bo vaši koži na obrazu povrnila bleščeč videz.

Osvežilna nega obraza in dekolteja po ugodnem ceniku


globinsko čiščenje obrazaČiščenje obraza je osnovni pogoj za zdravo in lepo kožo. V Kozmetičnem salonu Nika vam ponujamo cel kup tretmajev za nego obraza in dekolteja, med drugim tudi globinsko čiščenje obraza z naravno kozmetiko. Pomembno je, da za svojo kožo skrbite vsak dan. Tu pa tam pa si le privoščite profesionalno globinsko čiščenje obraza, ki bo vaši koži povrnilo sijaj in osvežilo vaš obraz. V našem salonu globinsko čiščenje obraza in nego obraza prilagodimo vsakemu posamezniku in njegovemu tipu kože. Za čiščenje kože na obrazu uporabljamo vrhunsko naravno kozmetiko Ilsci. Gre za kozmetiko, ki zagotavlja, da so bile sestavine pridelane na kontroliranem območju in da kozmetika ni bila testirana na živalih. Ponujamo vam ugoden cenik za globinsko čiščenje obraza in osvežilno nego obraza. Prepričani smo, da se boste po končanem tretmaju počutili fantastično. Ni vam več potrebno zapravljati za drage preparate in tretmaje. Oglejte si naš cenik in se prepričajte, da vam ponujamo vrhunske storitve po ugodnih cenah.

PREVERITE CENIK ZA ČIŠČENJE IN NEGO OBRAZA

Različne nege obraza in globinsko čiščenje


Globinsko čiščenje obraza se razlikuje od vsakodnevne nege obraza doma, saj se pri globinskem čiščenju uporabljajo posebni preparati in kozmetika, čiščenje pa mora izvesti za to usposobljena oseba. Vabljeni v Kozmetični salon Nika, kjer imamo z globinskim čiščenjem obraza in nego obraza veliko izkušenj. Nego prilagodimo tipu kože, pri tem pa uporabljamo le najboljšo kozmetiko.