Pošlji povpraševanje

Francoska manikura nohtov

Pri ljudeh, ki jih spoznavamo, videz hočeš nočeš vedno ustvari prvi vtis. Raziskave so pokazale, da ljudje pri svojih sogovornikih poleg obraza najprej opazijo roke in nohte. Videz rok je še posebej pomemben, saj so pokazatelj zdravja in starosti.

Tako roke kot nohti so vsak dan izpostavljeni različnim škodljivim dejavnikom iz okolja, zato sta nega rok in manikura nohtov pomembni pri vsakodnevni negi telesa. Običajna manikura nohtov vključuje masažo, oblikovanje in celovito nego nohtov ter piling za roke. Šele ko so roke in nohti urejeni, lahko pride na vrsto lakiranje. To se začne z nanosom podlaka, nadaljuje z lakom in konča z nanosom nadlaka.

Med najbolj priljubljenimi načini oblikovanja nohtov pa je francoska manikura, ki lahko povsem povprečne ali celo neurejene roke spremeni do te mere, da jih boste z veseljem pokazali in vsakomur samozavestno segli v roke. Če želimo, se lahko francoska manikura izvede tudi na nohtih na nogah. Pedikura pride še posebej pride prav poleti, ko imamo obute odprte čevlje.

Francoska manikura nohtov na naraven način

Francoska manikura je priljubljena že vrsto let, saj je v osnovi naravna. Ta vrsta manikure nohtov je nevpadljiva, saj so barve laka manj kričeče, konice nohtov pa bele. Nohti so lahko različnih dolžin, lahko pa jim dodamo še kakšno okrasno podrobnost, kot sta na primer črta ali rožica. Manikura nohtov se lahko opravi na naravnih nohtih, primerna pa je tudi za vse različice umetnih nohtov.

Ker so urejeni nohti na nogah ravno tako pomembni kot tisti na rokah, vam je v Kozmetičnem salonu Nika na voljo tudi francoska manikura nohtov na nogah. Konice nohtov so na nogah navadno bistveno krajše, vendar jih kljub temu lahko pobarvamo v belo. Same nohte pa pobarvamo v nežne barve.

Negovane roke in urejeni nohti v današnjem času niso samo okras, temveč tudi potreba in slog moderne ženske. Lepi in urejeni nohti bodo pritegnili marsikateri pogled, hkrati pa bodo odražali skrb za zdravje. Zato nikar ne odlašajte in se oglasite v našem salonu.

Vabljeni v Kozmetični salon Nika, kjer hitro in ugodno poskrbimo za urejene roke in noge!

Kozmetični salon Nika | Francoska manikura, urejeni nohti, manikura nohtov - povezave do naše spletne strani: