Pošlji povpraševanje

Pomlajevanje kože na obrazu - glajenje gub

Koža na obrazu še nikoli ni bila tako izpostavljena agresivnim zunanjim dejavnikom. Suh zrak zaradi ogrevanja stanovanj, vedno močnejše sonce, poceni kozmetika, ki zaradi svoje umetne sestave sploh ne bi smela priti na police trgovin. Kaj lahko stori ubogi posameznik, ki si želi lepše kože na obrazu? Pomlajevanje (kože in telesa) lahko dosežete v Kozmetičnem salonu Nika, kjer nudimo glajenje gub na različne načine.

Enostavno glajenje gub kože na obrazu z laserjem

Pomlajevanje kože na obrazu in glajenje gubLasersko pomlajevanje kože v našem kozmetičnem salonu odpravlja najrazličnejše težave. Z njim učvrščujemo kožo, obnavljamo kožo, odpravljamo akne ter odstranjujemo dlake. Glajenje gub z lasersko metodo prinaša občutno izboljšanje kože, koža na obrazu postane bolj gladka, prožna in brez nepravilnosti, vaše telo pa pomlajeno in sijoče. Lasersko pomlajevanje kože opravimo s tako imenovano ELOS tehnologijo - varno in izredno učinkovito tehnologijo -, ki segreje kolagenska vlakna, zaradi česar se v globjih plasteh kože naredi oteklina, ki kasneje izgine. Ko oteklina splahni, se v vmesnem prostoru tvori nov kolagen, zaradi česar pride do učvrstitve kože ter glajenja gub. Pomlajevanje je tako opravljeno, obraz pa bolj mladosten.

Pomlajevanje, učvrstitev kože in storitve za boljše počutje

Obraz je ogledalo naše duše, pravijo, zato moramo za njegov izgled skrbeti kolikor dobro lahko. Kozmetični salon Nika bo to nalogo opravil z odliko - poleg glajenja gub, pomlajevanja kože na obrazu in telesu ter učvrstitve kože, imate pri nas tudi možnost koriščenja drugih storitev za boljše počutje in pomlajevanje telesa. Nudimo tudi masaže, manikure, pedikure, finske savne, obisk solarija, za boljše počutje in pomlajen videz pa tudi ličenje z organsko kozmetiko in naravno nego obraza. Gube do neke mere namreč lahko zakrijemo tudi z ličili.

Več praktičnih nasvetov za pomlajevanje - telesa in duše

Za pomlajevanje telesa veliko lahko storite tudi sami. Veliko gibanja, zdrava prehrana in zdrav odnos do soljudi so kljubč do uspeha, saj se boste tako počutili bolj vitalne in mlade. Zdrava hrana pomeni tudi zdravo kožo, lepši obraz in telo. Koža na obrazu bo lepša, bolj sijoča in voljna. Da bi dosegli boljše učinke, za ličenje uporabite organsko kozmetiko, ki je ekološka in dokazano naravna in varna - ali pa na ličenje pridite k nam. Po nasvet o pomlajevanju se obrnite na spletno stran Kozmetičnega salona Nika ali pa se pri nas oglasite osebno. Veseli bomo vaše želje po pomlajevanju, z veseljem vam izpolnimo tudi želje po lepši koži, zglajenih gubah in pomlajenem telesu. Vabljeni!

Kozmetični salon Nika | Pomlajevanje, glajenje gub, koža na obrazu - povezave do naše spletne strani:

- Pomlajevanje

- Glajenje gub

- Koža na obrazu