Pošlji povpraševanje

Antistresna masaža je sprostilna masaža za lepše življenje

Prav vsak izmed nas se vsaj občasno znajde v situaciji, ki je zanj izjemno stresna, žal pa raziskave kažejo, da je kar od 70 do 80 odstotkov obiskov pri zdravniku povezanih z boleznimi, ki so posledica stresa. Stres na primer povzroča prebavne motnje, motnje srca in ožilja, imunskega in mišičnega sistema, dihal in celo duševne motnje. Antistresna masaža je eden izmed načinov, kako se znebiti stresa oziroma njegovih posledic. Tehnike masaže za sprostitev so različne in prav vse delujejo antistresno, med najbolj znane pa spada ajurvedska antistresna masaža glave. Če to dopolnimo s sprostilno aromaterapijo, je rezultat še boljši.

Antistresna masaža

Antistresna masaža zoper največjo tegobo sodobnega sveta

Morda označevanje stresa za največjo tegobo sodobnega sveta zveni nekoliko pretirano, a raziskave jasno kažejo, da spada stres med največje nevarnosti v življenju današnjega človeka. Poleg zdravega življenja in izogibanja stresu je redna antistresna sprostilna masaža najbolj učinkovito zdravilo zanj. V Kozmetičnem salonu Nika vam ponujamo različne masaže, od klasične do ročne limfne drenaže, refleksne masaže stopal, havajske LOMI-LOMI, masaže s čokolado ali s toplimi zeliščnimi snopi, toplimi školjkami do že omenjene indijske masaže glave. Vse tehnike masaže izvajajo zanje usposobljeni strokovnjaki - maserji, ki sprostijo vaše telo in duha.

Različne tehnike masaže- indijska tehnika masaže glave

Tradicionalna ajurvedska antistresna masaža glave je tehnika masaže z več tisočletno tradicijo in daje več kot odlične rezultate. Traja od 30 do 45 minut in je namenjena odpravljanju stresa, nespečnosti, migrenskih glavobolov, utrujenosti itd. Strokovnjak za ajurvedsko masažo zmasira vaše lasišče, obraz, vrat, rame in zgornji del hrbta. S tem sprosti vaše mišice, pospeši pa tudi odvajanje strupov iz telesa. Lahko se izvaja brez olja, ki pa ga za boljšo sprostitev dodamo na koncu masaže. Antistresna masaža glave je najbolj učinkovita, če se jo izvaja redno. Ne pustite, da vam stresno življenje uniči zdravje. Poskrbite zase in se naročite v Kozmetičnem salonu Nika, kjer smo mojstri za najrazličnejše tehnike masaže.

Kozmetični salon Nika | Antistresna masaža, sprostilna masaža, tehnike masaže - povezave do naše spletne strani: