Pošlji povpraševanje

Masaža hrbta - odpravite bolečine v hrbtu s pomočjo strokovnjaka

Masaža hrbta spada med tiste storitve Kozmetičnega salona Nika, za katero se tako moški kot ženske najpogosteje odločajo. Boleč hrbet je ena najpogostejših težav sodobnega človeka in jih z njo tudi uspešno odpravimo. V našem salonu vam je na voljo tudi terapevtska masaža hrbta, ki je nekoliko intenzivnejša in tako kot običajna masaža hrbta nima stranskih učinkov.

Masaža hrbta pomaga odpraviti stres in napetost v mišicah

Masaža hrbta je namenjena vsem, ki si želite s pomočjo strokovnjaka odpraviti negativne posledice vsakdanjega življenja. Različni dejavniki prispevajo k temu, da so bolečine v hrbtu vedno intenzivnejše in jih ne moremo več sami odpraviti oziroma se že predolgo vlečejo. Masaža hrbta uspešno odpravlja bolečine, ki nastanejo iz različnih razlogov. Med najpogostejše vzroke spadajo stres, veliko sedenja, preobremenjevanje hrbta, lahko pa tudi poškodbe ali bolezenska stanja. V primeru kroničnih bolečin in poškodb je najprimernejša terapevtska masaža hrbta. Z masažo se sprostijo mišice in se pospeši prekrvavitev in odvajanje odpadnih snovi. Pospeši se dotok kisika, hranilnih snovi in vode v celice. S tem se izboljša splošno počutje, odpravijo se bolečine in stres, masaža pa je tako prijetna in sproščujoča, da stranke pod spretnimi rokami maserja ali maserke pogostokrat kar zaspijo.

Terapevtska masaža hrbta

Če so bolečine v hrbtu izjemno intenzivne ali že kar kronične oziroma če se ukvarjate z dejavnostjo, zaradi katere je vaš hrbet izpostavljen izjemnim naporom, potem je terapevtska masaža hrbta prava izbira za vas. Takšna masaža hrbta je intenzivnejša, globlja in se lahko uporablja tudi pri različnih deformacijah. Tam stanja sicer ni mogoče spremeniti, se pa uspešno omilijo posledice. Tudi tovrstna masaža pospeši prekrvavitev in sproščanje mišic hrbta, primerna pa je tudi za tiste, ki jih tarejo bolezni, kot so išias, lumbago, posedanje vretenc, hernija diska itd. Naročite se na terapijo v Kozmetičen salonu Nika. Masaža hrbta bo zanesljivo odpravila bolečine in vam polepšala življenje. Zakaj bi trpeli, če je rešitev tako preprosta?

Masaža hrbta

Kozmetični salon Nika | Masaža hrbta, terapevtska masaža, bolečine v hrbtu - povezave do naše spletne strani: