Pošlji povpraševanje

Ali je depilacija z voskom za brazilsko depilacijo boleča?

Vse dame se dan danes rade počutimo zapeljive, sveže in negovane. Prav zaradi tega se nas vse več odloča za žensko depilacijo. Seveda se tudi depilacije med seboj razlikujejo, vendar je dan danes najbolj popularna brazilska depilacija. Kljub temu, da se veliko deklet odloči za brazilsko depilacijo pa je nekatere ob tem še vedno strah, da bo odstranjevanje dlačic z voskom za brazilsko depilacijo boleče. Resnica je, da je bolečina pri odstranjevanje dlačic z voskom za brazilsko depilacijo odvisna od gostote dlačic pa tudi od praga bolečine posameznika. Poleg tega ne smemo pozabiti omeniti, da je bolečina s ponavljanjem postopka depilacije vse manjša, saj s ponavljanjem postopka lasni mešički dlačic oslabijo in depilacija je vse manj boleča, za nekatere celo prijetna.

VEČ O DEPILACIJI BIKINI PREDELA

Kakšna je razlika med brazilsko in bikini depilacijo?

Brazilska depilacija je postopek, kjer odstranimo vse dlačice na področju bikinija, tudi tiste, ki bi se sicer skrile hlačke. Ravno v tem se brazilska depilacija razlikuje od bikini depilacije. Brazilska depilacija predstavlja izjemno učinkovito metodo odstranjevanja dlačic po kateri bo koža gladka še nekaj tednov. Opozoriti pa je treba, da bo po depilaciji depiliran predel lahko občutljiv, zato je priporočljiva primerna nega.

Vosek za brazilsko depilacijoUgodne cene depilacije

Vsak posameznik oz. posameznica pa lahko naredi nekaj stvari, da bo depilacija z voskom za brazilsko depilacijo potekala enostavneje, učinkoviteje ter z nekoliko manj bolečinami.

  • Z voskom za brazilsko depilacijo lahko odstranimo dlačice, ki so dolge vsaj 1 mm, sicer pa je najbolj priporočljiva dolžina za odstranjevanje dlačic z voskom od pet do sedem milimetrov, tako je da najbolje, da se depilacije lotimo približno sedem dni po zadnjem britju.
  • Dva do tri dni pred odstranjevanjem dlačic je dobro narediti nežen piling, saj s pomočjo tega sprostimo morebitne vraščene dlake. Po pilingu moramo kožo dobro navlažiti, saj vlažilni preparati dlačice naredijo prožne in elastične.
  • Po depilaciji redno vlažimo kožo, prvi piling pa naredimo šele en teden po odstranjevanju dlak z voskom za brazilsko depilacijo.
  • 48ur po depilaciji ni priporočljivo plavati v kloriranih bazenih, prav tako pa ne hoditi v savno ali se kopati v toplih kopelih. Prav tako odsvetujemo obiske solarijev ter prekomerno sončenje. Počakati je potrebno vsaj toliko, da rdečica izgine.

Po odstranjevanju dlak z voskom za brazilsko depilacijo bo koža gladka nekaj tednov

Ker gre pri odstranjevanju dlak z voskom za brazilsko depilacijo za odstranjevanje dlak na intimnih predelih je higiena še posebej pomembna, zato v izbranem salonu brez sramu zahtevajte, da vam kozmetičarka vosek nanese vsakič z novo leseno paličico. Na takšen način z voskom nikoli ne pridejo v stik kakršne koli snovi s kože in sluznice, kar zagotavlja visok higienski standard in varen način depilacije. Po opravljanjem odstranjevanju dlačic z voskom za brazilsko depilacijo, boste lahko uživali v gladkosti kože od dva do osem tednov, kar je odvisno predvsem o tega, kako goste so vaše dlake in kako močne so.

V kozmetičnem salonu Nika ponujamo različne vrste ženske depilacije, dame pa se še zmeraj najpogosteje odločajo za brazilsko depilacijo. Poleg brazilske depilacije v svojem salonu ponujamo tudi depilacijo rok ali depilacijo nog, odločite pa se lahko tudi za nego obraza. Cene depilacije so konkurenčne, stranke pa iz našega salona odhajajo zadovoljne. V našem salonu se lahko stranke odločijo tudi za ličenje, nego obraza, aromaterapijo, limfno drenažo, pedikuro in finsko savno. Cenik storitev je objavljen na naši spletni strani. V primeru dodanih vprašanj o vosku za brazilsko depilacijo smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam pred depilacijo še zastavljajo.