Kozmetični salon - cenik priča o ugodnih cenah storitev 

Kozmetični salon Nika, katerega cenik storitev je navdušil že mnoge, nudi kakovostne storitve za popolno nego vašega telesa. Zavedamo se namreč, da zaradi hitrega načina življenja, neprestanih skrbi in odgovornosti, vse premalo poskrbite za svoje telo in dušo. Zato vas v našem salonu razvajamo s finsko savno, solarijem, pedikuro, manikuro, ličenjem, depilacijo, nego obraza in telesa ter masažami. Le vzemite sičas zase in si privoščite storitve, ki vam jih nudi naš kozmetični salon. Cenik storitev najdete na naši spletni strani. V naši ponudbi boste našli tudi proizvode, kot je naravna in ekološka kozmetika s certifikatom ILCSI, ki bo vaši koži na obrazu povrnila zdrav in sijoč videz.

 

Kozmetični salon – cenik storitev vključuje tudi nego obraza z naravno kozmetiko

Naravna kozmetika za obraz, ki ima največjo vsebnost mineralov in vitaminov, je prav to, kar vaša koža na obrazu nujno potrebuje. Vaš obraz je namreč najbolj izpostavljen zunanjim vplivom, kot so onesnažen zrak, močno sonce in hud mraz. Da bi naša koža še naprej ostala čista in sijoča od zdravja, jo moramo redno negovati. V zadnjem času vse bolj priljubljena postaja naravna nega obraza, pri kateri je poudarek na naravni in organski kozmetiki.

Ekološka kozmetika vsebuje naravne sestavine rastlin, med njimi pa morajo biti določene sestavine obvezno ekološkega porekla. Proizvodni proces je skrbno nadziran, prisotnost kemičnih procesov je minimalna. Prav zato bi lahko naravno kozmetiko tudi pojedli. Prava naravna ekološka oz. organska kozmetika je tista s certifikatom o ekološki pridelavi sestavin

Naravna in ekološka je tudi kozmetika s certifikatom ILCSI iz Madžarske, ki je prijazna tako do vaše kože kot tudi do okolja. Vabljeni v kozmetični salon Nika – cenik priča o ugodni ceni kozmetike.

 

PREVERITE NAŠO PONUDBO ORGANSKE KOZMETIKE

 

Naravna kozmetika za obraz s certifikatom ILCSI

Ekološka kozmetikaKozmetiki ILCSI je bil podeljen certifikat BDIH, ki zagotavlja, da sestavine ne vsebujejo sintetičnih gnojil, pesticidov ali raznovrstnih spodbujevalcev rasti. Pridelava sestavin poteka na nadzorovanem območju in s kolobarjenjem, ki je naravi prijazen način obdelovanja zemlje. Pridelki so tako kakovostni ter bogati z vitamini in minerali. Z uporabo naravne kozmetike ILCSI bo vaša koža postala in ostala zdrava in normalna. Obenem pa naravna in ekološka kozmetika s certifikatom ILCSI ves dan spodbuja kožo k delovanju in samoobnavljanju.

Vas zanima cena storitev, ki vam jih nudi Kozmetični salon Nika? Za cenik storitev nas lahko pokličete ali pa osebno obiščete naš kozmetični salon. Cenik vam lahko tudi pošljemo.

Vabljeni.  

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Ljubljanska cesta 19a
Duplica pri Kamniku
Spletna stran
E-pošta
01 831 63 12
Seznam fraz
kozmetični salon cenik, ekološka kozmetika, naravna kozmetika s certifikatom
ZEMLJEVID