Pošlji povpraševanje

Depilacija celih nog in brazilska depilacija


Depilacija celih nog vas bo za do več tednov odrešila dlačic in poskrbela, da na počitnice ne boste rabili odnesti britvice. Vaša koža bo mehka in gladka, vi pa brez skrbi. Poleti je sicer priljubljena tudi depilacija mednožja, ki je lahko samo bikini depilacija ali pa popolna brazilska depilacija. Ne mučite se z brazilsko depilacijo doma pridite v salon, kjer bo storitev hitrejša in manj boleča. Pri nas je možna tudi depilacija pod pazduho.

V NAŠI PONUDBI TUDI ČOKOLADNA MASAŽA


Prednosti depilacije v salonu


Največja prednost depilacije je, da dlake rastejo počasneje, prav tako pa so bolj mehke in celo svetlejše. Pred poletjem je pametno večkrat zaporedoma opraviti depilacijo celih nog in rast dlačic se bo znatno upočasnila. Ženske včasih ustavi strah pred bolečino, ker so same poskusile brazilsko depilacijo doma. V salonu boste zagotovo dobili boljšo storitev, ki ne bo tako boleča, saj je depilirati sam sebe najtežje. Pri brazilski depilaciji doma nekateri sami eksperimentirajo z voskom, a lahko kožo celo trajno poškodujejo. Za depilacijo celih nog in drugih občutljivih predelov pridite v salon s strokovnim osebjem.

Depilacija celih nogbrazilska depilacija doma


Ni dobra le brazilska depilacija v Ljubljani, v kozmetičnem salonu Nika v Kamniku dobite izredno kvalitetno storitev. Najdete nas na na Ljubljanski cesti 19a, na Duplici pri Kamniku.


Trajna depilacija celih nog in mednožja


Poleg klasične depilacije z voskom je pri nas na voljo tudi trajna depilacija z ELOS tehnologijo. Zakaj bi se mučili z britjem ali brazilsko depilacijo doma, če se lahko s trajno depilacijo (celih nog ali bikini predela) dlačic znebite za vedno? Gre za lasersko tehnologijo, ki je neboleča in trajna. ELOS laserska depilacija je primerna kot depilacija mednožja, depilacija pod pazduho ali depilacija celih nog, torej povsod po telesu. V kozmetičnem salonu Nika so na voljo tudi druge storitve s področja lepote in skrbi za telo: pedikura, manikura, nega obraza in telesa in masaže. Vedno poskrbimo, da odidete bolj urejeni in samozavestni. Pozabite torej na brazilsko depilacijo doma in razdraženo kožo po britju pričakujemo vas z obilico znanja in izkušenj. Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.kozmeticnisalon-nika.si/cenik