Pošlji povpraševanje

Razstrupljanje organizma nujno za naše zdravje in dobro počutje

Zakaj je razstrupljanje organizma oz. čiščenje telesa pomembno? Danes živimo v svetu,polnem strupenih snovi, ki jih jemo, pijemo, dihamo in drugače vnašamo v telo. Človeško telo sicer ima nekatere mehanizme razstrupljevanja, vendar se velikokrat nabere preveč odvečnih snovi, da bi jih lahko telo odpravilo samo, zato mu moramo pri tem pomagati. Na voljo so različne tehnike za čiščenje telesa, s katerimi lahko pomagamo našim organom, da se očistijo in tako okrepijo svoje delovanje.

antistresna masaža

Prvi znanilci nakopičenih odvečnih snovi v telesu so utrujenost, nezbranost, podočnjaki, alergije, bolečine v sklepih, zamašene obnosne votline, motne in pordele oči, polt brez leska, madeži na koži, slaba prebava in zadah. Razstrupljanje organizma sicer ni čudežno zdravilo za vse bolezni, je pa odlična metoda za blagodejne spremembe in nov polet. Po razstrupljanju, ki traja od nekaj dni pa do nekaj tednov, se počutimo kot prerojeni, poleg tega pa tudi lažje in hitreje mislimo, se lažje gibamo, zlahka prenašamo vsakdanje napore, bolje spimo in imamo lepšo kožo.

PREVERITE TUDI FINSKE SAVNE

Temeljni pristopi k razstrupljanju organizma

Če strnemo različne metode za razstrupljanje organizma, lahko ugotovimo, da gre v principu za štiri pristope: postenje, irigacija oziroma klistiranje, zeliščni pripravki in podobno, ter čiščenje telesa naravno s potenjem oziroma v savni.

V savni se telo zaradi vročine pregreje in spoti, z znojenjem pa se iz telesa odstranijo odvečni strupi. Savna spodbudi tudi presnovo, okrepi imunski sistem, izboljša spanec in razpoloženje ter pripomore k telesni in duševni sprostitvi. Čiščenje telesa, ki ga pospešujeta pregrevanje in potenje v finski savni, predstavlja najboljši način za razstrupljanje telesa. Več si preberite tukaj:http://www.kozmeticnisalon-nika.si/razstrupljanje-telesa

razstrupljanje organizma

Kozmetični salon Nika nudi različne vrst masaž

Vaše zdravje in počutje pa lahko izboljša tudi antistresna masaža, ki predstavlja enega najboljših načinov, da dosežete sproščujoč občutek po celotnem telesu in se zares umirite. S tehnikami gnetenja in glajenja sproščamo blokade, ki ovirajo pretok energije in življenjske sile po vsem telesu.

Vas zanima razstrupljanje organizma? Morda naravna kozmetika za obraz? Vabljeni v Kozmetični salon Nika.