Pošlji povpraševanje

Moška depilacija za možato, a estetsko moško telo

Vas moti poraščenost v sramnem predelu? Ste siti nenehnega boja z dlačicami, ki si jih morate v kopalni kadi ali pod tušem vsakih nekaj dni odstranjevati z britvico? Vas skrbi, da se pri tem početju ne boste porezali? So vaše dlačice zaradi nenehnega britja že močno okrepljene in odebeljene ter rastejo zelo hitro, kar že v nekaj dneh skazi rezultat vašega natančnega britja? Verjamemo, da je rešitev za vas brazilska depilacija. Kaj je brazilska depilacija? Gre za depilacijo, ki ni le ženska, ampak tudi moška depilacija, s pomočjo katere iz intimnih predelov odstranimo dlake z voskom ali smolo. Ta vrsta moške depilacije je ugodnejša od britja, saj dlačice oslabijo in potrebujejo kar nekaj tednov, da ponovno izrastejo. Seveda pa to ni edina oblika moške depilacije, ki jo opravljamo. Z voskom za brazilsko depilacijo vam opravimo tudi depilacijo hrbta, depilacijo prsi ali depilacijo rok.


Moška depilacija hrbtaMoška depilacija se v zadnjem času vse bolj uveljavlja

V modernem času moški vse bolj cenijo in spoštujejo estetiko lastnega telesa. Eden od tovrstnih prijemov je tudi nadzor nad poraščenostjo moškega telesa. Prav zato moška depilacija postaja vse bolj priljubljena. Vse več pripadnikov močnejšega spola se odloča za moške depilacije, kot so depilacija hrbta, depilacija prsi, depilacija rok ali intimnih predelov z voskom za brazilsko depilacijo. Vosek za brazilsko depilacijo omogoči, da je depilacija hrbta izvedena tako, da je koža po posegu kar čim manj obremenjena. Vosek za brazilsko depilacijo nanesemo le v zelo tankem sloju in potem premazani predel na hitro potegnemo v smeri, ki je nasprotna rasti dlak.


Depilacija hrbta je le eden od postopkov, ki jih opravljamo

Depilacija hrbta, ki jo lahko opravimo z voskom za brazilsko depilacijo ali katerim drugim sorodnim proizvodom, kot je denimo smola, je le ena od odličnih storitev, ki jih nudimo v kozmetičnem salonu Nika v Kamniku. Če iščete visoko kvaliteto storitve in profesionalen odnos, ste toplo vabljeni, da nas obiščete.

kozmeticnisalon-nika.si | Moška depilacija za učinkovito odstranjevanje dlak