Pošlji povpraševanje

Fotopomlajevanje kože na obrazu

Fotopomlajevanje vam pomaga obnoviti mladostni videz ter poveča gladkost in nežnost vaše kože. Lasersko pomlajevanje obraza z moderno ELOS tehnologijo odstrani tudi globoke gube na obrazu in druge žilne nepravilnosti, kar vam zagotovi dolgotrajno vidne učinke. S pomočjo pomlajevanja kože na obrazu si boste povrnili samozavest in čudovit izgled, zato nikar ne omahujte temveč se oglasite v našem lepotnem salonu! Vselej vam bomo tudi z veseljem strokovno svetovali pri izbiri primerne nege in ustrezne terapije nekirurškega pomlajevanja, s čimer vam zagotavljamo, da boste iz našega kozmetičnega salona odšli popolnoma zadovoljni in samozavestni.

Fotopomlajevanje z ELOS tehnologijo

Glajenje gub s pomočjo nekirurškega pomlajevanja kože je povsem enostaven in neboleč poseg, ki vam hitro in učinkovito odstrani gube okrog oči ter drugod po obrazu. Lasersko pomlajevanje obraza s pomočjo segrevanja omogoči popolno odstranitev gubic, pigmentnih znamenj, brazgotin ter drugih nepravilnosti, poleg tega pa se stimulira tudi obnavljanje kolagenskih vlaken, kar vam omogoči dolgoročno bolj gladko in čvrsto povrhnjico. Z ELOS tehnologijo fotopomlajevanja obraza boste izboljšali vašo kožno teksturo ter si povrnili zdravo in mehko kožo. V kozmetičnem salonu Nika vam torej nudimo učinkovito in varno fotopomlajevanje z vrhunsko ELOS tehnologijo, ki vam bo zagotovilo mladostni izgled.

Lasersko pomlajevanje kože na obrazu

Fotopomlajevanje obrazaFotopomlajevanje vam omogoči učinkovito in dolgotrajno glajenje gub okrog oči ter drugod na obrazu, kar vam pomaga umiliti posledice staranja. Z ELOS tehnologijo poteka pomlajevanje vaše kože na obrazu povsem varno in neboleče, vaša koža pa bo gladka in napeta že po prvem tretmaju fotopomlajevanja obraza v našem lepotnem salonu. Za optimalne dolgotrajne učinke je potrebno posamezne tretmaje ponoviti glede na specifično stanje kože posamezne stranke, mi pa vam vselej zagotavljamo popolno zadovoljstvo ter izboljšano strukturo in videz vaše kože. Znebite se torej globokih gub na obrazu in drugih žilnih nepravilnosti ter si privoščite učinkovito pomlajevanje kože v kozmetičnem salonu Nika!

Kozmetični salon Nika | Fotopomlajevanje v kozmetičnem salonu Nika - povezave do naše spletne strani: