Pošlji povpraševanje

Organska kozmetika- naravna kozmetika za obraz je najboljša izbira

Organska kozmetikaNaše telo je vse življenje izpostavljeno najrazličnejšim dejavnikom in škodljivim snovem, ki se v našem telesu nenehno nalagajo in mu povzročajo škodo. V Kozmetičnem salonu Nika že vrsto let skrbimo za to, da svojim strankam skušamo olajšati posledice zunanjih dejavnikov in staranja na telo. Organska, ekološka oziroma naravna kozmetika za obraz je eden izmed najboljših načinov, kako osvežiti in polepšati vaš obraz, ne da bi celotno telo obremenjevali z različnimi škodljivimi snovmi. Mi smo se odločili za izdelke madžarskega podjetja Ilcsi, saj ima njihova organska kozmetika za obraz certifikat BDIH, ki zagotavlja, da so izdelki resnično naravni in niso testirani na živalih.

Ekološka kozmetika- naj vaša koža ponovno zaživi

Koža na obrazu je še posebno izpostavljena zunanjim dejavnikom, saj je vse življenje razkrita. Poleg tega ji, tako kot ostalim delom telesa, leta ne prizanašajo. Zaradi kombinacije obeh dejavnikov se na obrazu hitreje kot drugod na telesu pojavijo znaki staranja in utrujene kože. Organska oziroma ekološka kozmetika je prava rešitev za nego takšne kože. Vaš obraz bo pomlajen in poln svežine, hkrati pa v telo med terapijo ne bomo vnašali prav nobenih nenaravnih ali škodljivih snovi. Naj za nožno in prijetno nego obraza poskrbi kakovostna organska kozmetika Ilcsi.

Organska kozmetika s certifikatom BDIH

Danes ni prav nobena redkost, da podjetja oznako organska, ekološka ali naravna kozmetika za obraz in telo zapišejo na tako rekoč vsak kozmetični izdelek, saj so uporabniki na to postali izjemno pozorni. Za potrošnike je najpomembneje, da na embalaži preverijo, kakšne certifikate ima določen izdelek in kaj ti certifikati zagotavljajo. Certifikat BDIH je potrdilo nemškega združenja, da je izdelek narejen iz naravnih materialov, ki so ekološko pridelani in pri tem v najmanjši možni meri vplivajo na okolje. Organska kozmetika s tem certifikatom tudi ne vsebuje sintetičnih sestavin, snovi iz odmrlih vretenčarjev in sestavin s povečano radiacijo, ta ekološka kozmetika pa poleg vsega tudi ni testirana na živalih. Obiščite Kozmetični salon Nika, kjer bomo vaš obraz pomladili in osvežili na naraven način, hkrati pa s tem ne bomo negativno vplivali na živali in okolje.

Kozmetični salon Nika | Organska kozmetika, naravna kozmetika za obraz, ekološka kozmetika - povezave do naše spletne strani: