Pošlji povpraševanje

Nohti naj vedno izražajo vaš karakter

Urejanje nohtov je zelo pomembno, saj roke veliko povedo o vaši osebnosti. Roke in nohti so namreč oblika osebnega izraza, pogosto pa lahko izdajajo celo vašo starost. Lepi in negovani nohti naredijo žensko šarmantno in očarljivo, zato jih je treba skrbno negovati. Naravno oblikovani nohti dajo ženski samozavest in so priznanje za njen trud. Mnogi so prepričani, da so lepi nohti nekaj najboljšega, kar lahko ženska da sebi.

Urejanje nohtov naj postane naša skrb

V našem kozmetičnem salonu bomo z naravno manikuro Jessica poskrbeli za naravno nego nohtov, s čimer se boste lahko rešili tudi težav, kot je, denimo, cepljenje nohtov. Naravna manikura Jessica je napreden sistem negovanja nohtov. Jessica izdelki in celoten sistem so formulirani za izboljšanje rasti, zdravja in lepote naravnih nohtov. Namenjeni so negi in zaščiti šibkih nohtov - dovoljujejo jim rast in jih medtem ščitijo. Izdelki Jessica zadostijo vsem tipom naravnih nohtov. Za vsak tip nohtov nudijo rešitev - za suhe, krhke, normalne, nohte, ki se cepijo, šibke, lomljive, razbrazdane, poškodovane in celo umetne. Nega nohtov naj se torej začne!


VAS ZANIMA KLASIČNA PEDIKURA?


Nega nohtov z našo manikuro je formula za uspeh

Nega nohtov po sistemu Jessica se začne z intenzivnim nanosom olja in kreme, ki ji sledi masaža s termično rokavico. Tako se nohti in koža segrejejo in vpijejo hranljive sestavine. S strojčkom za odstranitev obnohtne kože se spodbudi prekrvavitev korena nohta. Sledi kopel, ki nohte zmehča, da so pripravljeni za oblikovanje s pilico, nato pa se jih še skrtači. Urejanje nohtov se nadaljuje z nanosom podlaka, ki smo ga predhodno že izbrali glede na tip nohta. Takšno urejanje nohtov na roki povzroči, da ti zasijejo v prerojeni podobi. Poleg tega pa izvajamo tudi manikuro z gel laki, s čimer nohti ostanejo urejeni tudi do štiri tedne. Nohti pa bodo izstopali še bolj po negi rok.

naravna nega nohtovnohti