Pošlji povpraševanje

Kozmetični salon Nika | Antistresna masaža - Masaža telesa

V kozmetičnem salonu Nika so vam na voljo različne vrste masaž, vse od klasične masaže telesa in antistresne masaže do Havajske in čokoladne masaže. Masaža v okolici Ljubljane poskrbi, da z različnimi masažami in tehnikami pomagamo vašemu telesu, da se sproti in znebi nezaželenih oblog ter celulita. Redno obiskovana masaža vam zagotavlja dobro prekrvavljenost in omogočata telesu, da se spočije od vsakdanjega stresnega življenja. Pri nas je v redni ponudbi tudi ročna limfna drenaža.

Klasična masaža - naravna metoda za vzdrževanje psihofizičnega zdravja


Če še ne veste, je redna masaža telesa naravna metoda za vzdrževanja fizične lepote. Ne vpliva samo na prekrvavitev, temveč tudi na presnovo, mišice in celotno kožo. Klasična masaža telesa omogoča odstranitev poroženelih celic povrhnjice, poveča sposobnost obnavljanja kože ter izboljšuje elastičnost, napetost in vitalnost kože. Klasična masaža kot tudi antistresna masaža telesa vplivata na maščobno tkivo tako, da z različnimi krožnimi gibi pospešita odvajanje odpadnih snovi. Obisk Kozmetičnega salona Nika je dobra izbira tudi za vse tiste, ki iščete masažo v Ljubljani, saj je lokacija salona blizu prestolnice. Odločite se za klasično masažo še danes in poskrbite za svoje zdravje ter dobro počutje.

masažamasaža Ljubljana

Klasična masaža celotnega telesa


Klasična masaža telesa je terapija, ki vključuje različne tehnike kot so gnetenje, vtiranje, udarjanje, tresenje in krožna gibanja. Vsi našteti vzbujajo ugodje in z izboljšano presnovo vplivajo na vaše zdravje. V primerih posebnih bolečin bo terapevt z različnimi uporabljenimi metodami poskrbel, da se bo klasična masaža ujemala s potrebami in željami stranke. Učinki masaže niso samo mehanski temveč so tudi fiziološki ter psihološki, saj z njimi izboljšujemo splošno počutje in odplavljamo nezaželene snovi iz telesa. Klasična masaža je zelo cenjena, saj zaradi sproščujočega učinka odpravlja depresijo in tesnobo. Izvajamo jo z rastlinskimi olji, ki poskrbijo, da je nega kože in telesa zagotovljena z dodatnim sproščanjem in poživljanjem. Antistresna masaža vpliva na glavobole, vrtoglavice in bolečine v hrbtu tako, da jih zmanjša. Maserji v Kozmetičnem salonu Nika bodo ustregli vsem željam in potrebam strank, ki lahko izbirajo med različnimi terapevtskimi masažami.


Pomirjevalna antistresna masaža telesa


Kozmetični salon Nika vam skupaj z masažami kot je antistresna masaža telesa omogoča ponovno pridobitev občutka ugodja. Veliko stresnih situacij v vsakdanjem življenju ustvarja določeno stopnjo psihične napetosti. Ta čustvena reakcija ima negativen vpliv na naše telo. V taki situaciji vam lahko masaža v okolici Ljubljane pomaga s tehnikami, kot je Indijska masaža glave, ki poskrbi za občutek popolnega miru, ki vodi do vrnitve vašega telesa v stanje dobrega počutja.