Pošlji povpraševanje

Odstranjevanje dlačic - depilacija rok za dolgotrajen učinek

Odstranjevanje dlačic je postopek, ki je izvedljiv v več tehnikah. V kozmetičnem salonu Nika vam opravimo več vrst depilacij, med njimi so depilacija rok, obraza, nog in hrbta, pazduh in bikini predela. Po nanosu voska položimo trak in s hitrim potegom odstanimo dlačice. Trajno odstranjevanje dlak je najbolj učinkovito, če so dlačice dolge vsaj pol centimetra, saj le tako lahko zagotovimo dobro depilacijo. Na voljo so različne vrste smole oz. voska.

Odstranjevanje dlačic
Trajno odstranjevanje dlak z različnimi tehnikami

Poleg klasične depilacije pa je na voljo tudi laserska depilacija oz. odstranjevanje dlačic z ELOS tehnologijo. Ta vam omogoča, da se znebite dlačic kjerkoli na telesu, je neboleča in zagotavlja dolgotrajen svilen občutek kože. Deluje po principu uničevanja mešičkov dlačic s pomočjo optične in radiofrekvenčne energije, ki termalno poškodujeta mešiček in preprečita normalno rast dlake. Trajno odstranjevanje dlak na obrazu ali drugje po telesu je tako zagotovljeno.

Depilacija rok z lasersko tehniko je najnovejša metoda

Korenino dlake trajno odstranimo z zadostnim segrevanjem, za katerega so pri običajni depilaciji svetlejše in tanjše dlake manj dovzetne. Z ELOS tehnilogijo lahko omogočimo tudi odstranjevanje teh dlačic, saj optična energija tkivo segreje, radiofrekvenčna pa uniči tarčo, kar poveča varnost in učinkovitost te metode. Kot stranski učinek depilacije rok ali drugega dela telesa se pojavi zgolj kratkotrajna rdečica kože, ki pa ni večja kot pri depilaciji.

Odstranjevanje dlačic uspešno tudi na svetlih in rdečih dlakah

Za razliko od klasične depilacije je lasersko odstranjevanje dlačic učinkoviteje in dolgotrajnejše. Takšno trajno odstranjevanje dlak ni boleče, zgolj majhen odstotek pacientov poroča o rahlem špikanju. Tretma ponavadi traja pol ure in je učinkovit za veliko časa, medtem ko je vsakdanje britje zelo zamudno. Depilacija rok bo še toliko bolj opazna, če boste poleg nje uporabljali tudi kozmetične izdelke, ki bodo kožo ohranjali svežo in čvrsto. Naravna kozmetika s certifikatom, ki jo po odstranjevanju dlačic uporabljamo v našem salonu, to nalogo opravi izvrstno. Pridite na trajno odstranjevanje dlak v kozmetični salon Nika in ne bo vam žal.

Lassana | Odstranjevanje dlačic po rokah, nogah in drugod - povezave do naše spletne strani: